Mor Christine McVie, solista del grup Fleetwood Mac

Mor Christine McVie, solista del grup Fleetwood Mac

Mike Segar

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Christine McVie, vocalista i teclista del grup de rock Fleetwood Mac, per al qual va escriure algunes de les seves cançons més famoses, ha mort aquest dimecres als 79 anys en un hospital després d’una curta malaltia, segons ha anunciat el grup britànic en el seu compte de Twitter.

L’artista, que es va retirar el 1998 però es va tornar a afegir al grup el 2014, ha mort «en pau» en un hospital aquest matí acompanyada de la família i amics, segons la nota publicada a la seva pàgina oficial de Facebook.

«No hi ha paraules per descriure la nostra tristesa» després de la mort d’una artista «veritablement única, especial i amb un talent més enllà de tota mida», va afirmar la banda a Twitter. «Ella va ser la millor música amb qui qualsevol hauria pogut comptar en una banda i la millor amiga que algú podria haver tingut en la vida. Vam ser realment afortunats d’haver compartit la vida amb ella», continua el comunicat.

McVie va escriure temes com ‘Little Lies’, ‘Everywhere’, ‘Don’t Stop’, ‘Say You Love Me’ i ‘Songbird’.

Notícies relacionades

Es va afegir a Fleetwood Mac, una de les bandes més conegudes dels anys 70 i 80 i que s’havia format el 1967, el 1971, després d’haver passat per una altra formació coneguda, John Mayall and the Bluesbreakers.

Nascuda amb el nom de Christine Perfect, l’artista es va canviar el cognom al casar-se amb el baixista John McVie. Després de divorciar-se, va deixar el grup el 1998 però va tornar a la formació el 2014. Així mateix, va desenvolupar una carrera en solitari amb tres discos d’estudi i col·laboracions amb altres grups.

Temes:

Música