Rànquing musical

Taylor Swift fa història a l’acaparar les 10 primeres posicions del Bilboard Hot

barcelona/imagenesnoreste Fotos 1-110318328.jpg

barcelona/imagenesnoreste Fotos 1-110318328.jpg

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Taylor Swift va fer història aquest dilluns al convertir-se en la primera artista a ocupar simultàniament els deu primers llocs de la llista de cançons més escoltades dels Estats Units, després del llançament del seu àlbum ‘Midnights’.

La seva cançó «Anti-Hero» és al primer lloc del rànquing Billboard Hot 100.

Es tracta de la primera vegada en els 64 anys d’història de la famosa llista que un únic artista ocupa les primeres deu posicions, va indicar Billboard.

L’últim que va estar a prop d’aconseguir semblant gesta va ser el raper Drake, que es va apropiar de nou dels cobejats llocs el setembre del 2021.

«10 sobre 10 del Hot 100??? En el meu desè àlbum??? ESTIC EN UN CAOS», va tuitejar Swift, fent una picada d’ullet a l’amor dels seus devots fans per buscar pistes ocultes en el seu contingut, inclosos títols, números i dates.

Swift, de 32 anys, va llançar el seu molt esperat «Midnights» el passat 21 d’octubre, que es va enfilar ràpidament al cim de la llista d’àlbums principals de Billboard, en la millor setmana per a un llançament des del disc «25», de la cantant Adele, el 2015.

Tornada al pop

La sortida del desè àlbum d’estudi de Swift va provocar un col·lapse de Spotify durant hores, i tot i així «Midnights» va establir un rècord com el disc més reproduït un dia, segons la plataforma.

Els 13 temes de l’àlbum expliquen «la història de 13 nits d’insomni al llarg de la meva vida», va dir Swift. Reunits, formen «una imatge completa de la intensitat d’aquella hora desconcertant i boja».

Notícies relacionades

Amb ‘Midnights’, Swift torna al pop i evoca alguns dels seus primers èxits després de dos àlbums pandèmics, ‘Folklore’ i ‘Evermore’, més inclinats al folk. També arriba en moments en què la cantant nord-americana va aconseguir un èxit rotund al començar a reeditar els seus primers sis àlbums per poder manejar els seus drets d’autor.

En efecte, va tornar a editar dos d’aquests sis àlbums: ‘Fearless’ i ‘Red’. Encara n’hi queden quatre, després que quedés habilitada per contracte a començar el procés el novembre del 2020.