Alarma per un possible frau massiu del concert de Maluma a Palma

L’actuació de l’estrella colombiana a la plaça de toros ha sigut eliminada de la seva gira europea

Alarma per un possible frau massiu del concert de Maluma a Palma
2
Es llegeix en minuts

L’alarma s’escampa entre els nombrosos compradors de les entrades davant la suposada actuació de Maluma, diumenge vinent, a la plaça de toros de Palma. El concert ha sigut eliminat del programa de la gira europea de l’estrella colombiana i no consta la seva presència a Mallorca. De la seva gala dissabte 16 de juliol a Porto no reapareixerà als escenaris fins al dimarts 19 a Eivissa. No hi ha cap constància de la seva presència a la capital balear.

Des que la covid-19 va impedir a Maluma actuar a Mallorca l’any passat, la seva presència havia quedat posposada per a aquest any. Tot i que no s’havia concretat la data, es va apuntar diumenge vinent, 17 de juliol, com la data de la seva anhelada actuació a la capital balear. Tot i això, a mesura que s’acosta el dia assenyalat, el concert sembla haver-se volatilitzat per complet.

Les xarxes socials es van convertir ahir en un formiguer de fans de Maluma fets un sac de nervis després d’haver comprat l’entrada per al suposat concert de Maluma de diumenge vinent a Mallorca. Paradoxalment, a mesura que miraven de fer més comprovacions, la incertesa anava en augment.

A simple vista, el suposat concert de Maluma a Mallorca a la plaça de toros diumenge vinent presenta una sèrie de notòries irregularitats. No figura nom de cap organitzador ni de cap promotor junt amb la imatge de l’estrella colombiana de la música.

Aquest dilluns 11 de juliol era la data límit per rebre el codi QR amb què podrien franquejar l’accés al recinte diumenge a la plaça de toros. Durant bona part de la jornada, els compradors de l’entrada estaven amb l’ai al cor. Finalment, els va arribar l’anhelat QR, però no els va treure els dubtes que el concert se celebrés.

«He trucat a la Policia Local i a la Policia Nacional per veure si reforçarien el dispositiu diumenge pel concert de Maluma i no me n’han sabut dir res», ha apuntat amb inquietud el pare d’una assistent al concert. Davant la sospita creixent que podria tractar-se d’un frau, el progenitor ha acudit amb la seva filla a interposar una denúncia davant la Guàrdia Civil. «M’han dit que no podia denunciar-ho fins que no arribés el dia del concert. Si finalment se celebra, incorreria en un delicte al posar una denúncia falsa», ha remarcat.

Notícies relacionades

En una situació similar estava una jove menorquina que ha desemborsat la suma de 496 euros per quatre entrades al Goldring de la plaça de toros per veure Maluma diumenge a primera fila. Ara veu que la il·lusió, i no sap si els seus diners, es comencen a esfumar. A aquesta despesa cal sumar-hi el cost de desplaçar-se d’una illa a una altra i l’allotjament.

Mentrestant, a les xarxes s’ha produït un intens intercanvi d’informació per mirar d’esbrinar qui són els organitzadors del concert i els promotors. L’objectiu és mirar de determinar una indemnització si, com tot apunta, el concert de Maluma a Palma aquest diumenge finalment no se celebra.

Temes:

Maluma