MÉS PERIÓDICO

Arón Piper: com lligar (amb Dua Lipa) per accelerar la teva carrera artística

  • L’aventura de l’actor d’‘Élite’ amb la diva britànica ha esvalotat les xarxes i la seva promoció artística

Arón Piper: com lligar (amb Dua Lipa) per accelerar la teva carrera artística
2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dua Lipa és a Espanya i, com han deixat clar les fotos menjant tapes i bevent a terrasses de Madrid i Barcelona, i els vídeos ballant enganxada a Arón Piper, ha aprofitat la seva visita per disfrutar de l’oferta local. La cantant de ‘Physical’ i l’actor d’‘Élite’ van coincidir a la festa La Discoteca, al centre de Madrid, després del seu concert en el Wizink Center, on uns fans els van enxampar ballant molt junts. Els vídeos es van fer ràpidament virals, i van sorgir les especulacions: ¿nova parella a la vista?

Tots dos van sortir fa just mig any de les seves relacions. El desembre del 2021, Piper va trencar amb la ‘influencer’ Jessica Goicoechea, i Lipa, amb Anwar Hadid, l’home del llinatge Hadid. Dos solters d’or de la faràndula que, tot i que a la discoteca madrilenya no se’ls va veure fer res més enllà de ballar enganxats, van abandonar junts el local, alimentant els rumors. 

Aventura i promoció

Però abans que es pogués assentar el relat d’una possible nova parella, la cantant FKA Twigs, exnòvia de Robert Pattinson, va pujar un vídeo a TikTok morrejant-se amb Piper, mentre de fons sonava un ‘snippet’ de la seva pròxima cançó. Alguns fans acèrrims de l’actor apuntaven que aquest petó semblava pura campanya de màrqueting per promocionar el tema, mentre que allò de Dua Lipa sí que s’intuïa com un ‘affair’ més espontani i sense interessos comercials. Tot i que, per descomptat, ningú sap si hi ha pretensions romàntiques més enllà d’un embolic d’una nit.

No obstant, l’ex de Piper no té tan clar que es tracti d’unes ballarugues innocents i un flirteig orgànic. En un comentari d’Instagram en què un fan de l’actor l’acusava, entre altres perles, de ressentida i de no girar full, ella responia amb un críptic «la fama és la fama», que els seus fans estan interpretant com una acusació que Piper s’estava aferrant a Dua Lipa com a estratègia publicitària per fer una empenta a la seva carrera artística.

Picades d’ullet amb Miley Cyrus

Notícies relacionades

Una denúncia, d’altra banda, que no és nova. Piper, que el 2020 va començar a diversificar la seva carrera artística combinant l’actuació amb el llançament de cançons dels gèneres trap i urbà, ha sigut assenyalat pels seus detractors per lligar amb figures influents en el món de la música i els ‘influencers’ justament quan publicava nous temes. Per exemple, quan el 2021 va flirtejar públicament a Instagram amb Miley Cyrus també es va comentar. Aquest suposat rotllet, del qual poc se sap més allà que van compartir imatges i missatges en els seus respectius comptes, va quedar enterrat abans que poguessin començar a aflorar les sospites que al darrere de la interacció s’amagava un intent de seduir una cantant influent per posicionar els seus primers intents musicals. 

Tornant al present, amb Dua Lipa, el mateix: ¿casualitat que a la discoteca on va ballar amb la cantant sonés un dels seus temes de trap? Només a Twitter, el vídeo amb la cançó de fons ja ha aconseguit un milió de visites. ¿Lligar a canvi de publicitat? 

Temes:

Quadern