Activitat

12 festes úniques que no et pots perdre als hotels de Barcelona

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ha organitzat aquests esdeveniments per celebrar la recuperació del sector que, després de dos anys de pèrdues per la pandèmia, ha sigut un dels més afectats

12 festes úniques que no et pots perdre als hotels de Barcelona

Shutterstock

3
Es llegeix en minuts

La primavera ja ha arribat a Barcelona i, per primera vegada després dels dos últims anys marcats per la pandèmia, la ciutat torna a florir amb la seva vida intensa. El bon temps que acompanya aquesta estació de l’any convida a sortir de casa i aprofitar al màxim totes les activitats que Barcelona ofereix. I el sector hoteler de Barcelona sempre ha sigut un dels més actius en l’organització d’esdeveniments singulars per disfrutar al màxim de la vida barcelonina.

Després de dos anys dramàtics per al sector amb hotels tancats, buits i solitaris, la situació comença a ser optimista. Les restriccions van retirant-se, les visites van recuperant-se i l’activitat hotelera torna a renéixer amb dades molt positives com les que va deixar la Setmana Santa.

Aquesta reactivació ha anat en paral·lel amb la d’altres ciutats que s’orienten a un model de client similar com el cas de Tòquio, Buenos Aires, Roma, Amsterdam, París, Berlín, Lisboa o Milà. En aquest context tan positiu, el Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, han organitzat una acció: les Festes de Reactivació, amb l’objectiu de celebrar amb la ciutadania i els visitants que rep Barcelona la progressiva tornada a la normalitat del sector hoteler.

Com en anteriors edicions, l’Ajuntament de Barcelona recolza a les accions del Gremi, que aquest any estan especialment centrades a impulsar la reactivació del sector, un dels més impactats per la crisi de la covid, amb unes activitats pensades també per reforçar l’oferta dels hotels dirigida a la ciutadania de Barcelona.

Les festes ja celebrades

Les festes ja celebradesL’acció va començar el 21 d’abril passat amb la ‘Spring Party Contempo’, del Catalonia Plaça Catalunya. El dijous 28 d’abril va ser el torn del Four Points by Sheraton Barcelona amb la seva festa inspirada en el ‘baseball’ i amb un gran protagonisme de la cervesa catalana, el 29 d’abril es va celebrar el desè aniversari del Renaissance Barcelona Hotel amb un concert de Tina & Joe i el sorteig d’una experiència gastronòmica a la Goja Rooftop.

El 30 d’abril va ser el torn del Ciutat de Barcelona al Cel del Born amb diferents sessions de DJ i el diumenge 1 de maig es va celebrar una festa ‘pet friendly’ amb espectaculars vistes a Barcelona al Kimpton Vividora Hotel.

Les cites d’aquesta setmana

Les cites d’aquesta setmanaEntre aquest dijous 5 de maig i fins al diumenge 8 de maig serà el torn de l’Ohla Eixample (5 de maig), el Negresco Princess (6 de maig), el Barcelona Princess (7 de maig) i Le Méridien Barcelona (8 de maig).

La primera, que se celebrarà aquesta tarda entre les 18.30 h i les 22.30 h, acostarà a Barcelona els sabors i les tradicions del Delta de l’Ebre amb la música com a teló de fons. Els assistents podran disfrutar de les cançons més tradicionals cantades i improvisades a la zona entre les 19.30 h i les 20.30 h, i la resta de la vetllada un DJ serà l’encarregat d’amenitzar-la. També, per un preu de 10 euros, es podrà degustar productes de la zona com les ostres i el licor d’arròs. Tot això es podrà disfrutar al Rooftop, un jardí urbà amb oliveres i plantes autòctones, a més d’una piscina immensa d’aigua climatitzada que es confon amb les terrasses dels altres edificis.

La segona serà una ‘White Party’ a La Terrazza amenitzada per la DJ Helen Em Lia i un mag. La tercera, que estarà protagonitzada pel ‘swing’ i el ‘lindy hop’ de la mà de Barcelona SwingCats i, la quarta, que es portarà a terme al restaurant CentOnze, serà una festa ambientada en els anys 70 i 80.

Fins al 14 de maig

Fins al 14 de maigPer rematar les Festes de Reactivació, l’Ohla Barcelona (12 de maig), l’Attica 21 Barcelona Mar (13 de maig) i el The Hoxton, Poblenou (14 de maig) posaran la cirereta al pastís.

En la primera el color negre serà el protagonista i comptarà amb l’actuació de Gigi McFarlane, una de les millors veus nacionals dedicades a la música negra, la segona se celebrarà a la terrassa amb un concert de Fabio Canu, balls ‘country’ i molta diversió i, finalment, l’última s’ambientarà a Mèxic i es portarà a terme a la terrassa LÍMIT!.

Per obtenir més informació: mesqhotels.cat.

Pròximament

Temes:

Festes Hotels