¡Ai mare, quin forat!

El cantant Joan Dausà es dona una patacada a l’intentar saltar sobre el públic en un dels seus concerts

  • ENTREVISTA | Joan Dausà: «Em semblaria greu arribar al final de la teva vida i pensar que has perdut el temps»

El cantant Joan Dausà es dona una patacada a l’intentar saltar sobre el públic en un dels seus concerts
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant català de moda Joan Dausà va tenir una fatídica caiguda el cap de setmana passat. Durant el seu concert a Sant Joan Despí (Barcelona), es va disposar a saltar sobre el públic amb la intenció que els seus fans l’agafessin. No va ser així. Ningú va agafar l’artista, que va acabar estavellant-se contra el pati de butaques. 

El vídeo de la patacada ha sigut àmpliament comentat a les xarxes socials. De fet, el mateix artista l’ha compartit en els seus perfils d’Instagram i Twitter, prenent-se l’incident amb humor. 

Dausà: «La cagada és meva»

Dausà ha explicat a les xarxes que ja havia saltat sobre el públic altres vegades: «Des de fa dos anys sempre salto al públic. Donava per fet que tothom ho sabia i no vaig tenir en compte que últimament la meitat de la gent és nova. Em vaig confiar». 

Notícies relacionades

Això no és l’únic que l’artista va deixar passar per alt, i és que ell ja s’havia adonat segons abans de saltar que no hi havia gent: «Si escolteu bé, quan és el moment de saltar, dic: «¡Ai mare, quin forat!», ha explicat el cantant. «Em foto la patacada conscient que estava saltant a un lloc on no hi havia gent. La cagada és meva», reconeix.

Un altre detall important de la caiguda que ha explicat el cantant a les xarxes és que no va caure a terra. Pitjor encara: es va colpejar contra dues files de butaques, i va quedar ferit: «Una fila em destrossa les cames i l’altra les costelles», ha explicat Dausà.