Ajornada per l’òmicron

La gala dels Grammy se celebrarà el 3 d’abril

La gala dels Grammy se celebrarà el 3 d’abril

AFP / KEVIN MAZUR

1
Es llegeix en minuts

L’Acadèmia de la Gravació dels EUA, organitzadora dels premis Grammy de música, ha anunciat ja la nova data per a la gala d’entrega dels guardons, després que el 5 de gener passat anunciés el seu ajornament fins a nou avís, per l’impacte de la variant covid del coronavirus en les restriccions i els contagis.

La gala, que estava prevista per al 31 de gener, se celebrarà presencialment a Las Vegas el pròxim 3 d’abril.

«Fer el xou el 31 de gener implica massa riscos», segons un comunicat de l’Acadèmia de Gravació nord-americana, que va afegir que anunciarà «aviat» una nova data per a la cerimònia. «La salut i la seguretat d’aquells en la nostra comunitat de música, l’audiència en viu i centenars de persones que treballen incansablement per produir el nostre xou continua sent la nostra màxima prioritat», van indicar el 5 de gener passat, quan van anunciar la suspensió amb una nota.

Notícies relacionades

La cerimònia la presentarà Trevor Noah i se celebrarà a l’auditori de l’hotel MGM, Garden Arena, que té capacitat per a 17.000 espectadors i sol acollir campionats de ‘wrestling’ i boxa.

Aquest any, la llista dels nominats la lidera Jon Batiste però inclou des del veterà Tony Bennet, de 95 anys, a la nova estrella del pop Olivia Rodrigo.