Funció especial

El Tívoli commemora el 70è aniversari de ‘Cantant sota la pluja’

El Tívoli es va vestir de gala aquest dissabte amb una funció especial per commemorar el 70è aniversari del film en què s’inspira la versió musical

El Tívoli commemora el 70è aniversari de ‘Cantant sota la pluja’

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Una gran festa al Teatre Tívoli va commemorar el 70è aniversari de l’estrena del film ‘Cantant sota la pluja’. Els principals intèrprets i directors de la versió espanyola del musical inspirat en la pel·lícula van arribar al teatre com si fossin al Hollywood daurat dels anys 20 en què transcorre l’acció. Van arribar amb cotxe d’època i van desfilar per una gran alfombra vermella com si fossin autèntiques estrelles. Un viatge al passat total.

Notícies relacionades

El Tívoli es va vestir de gala per acollir l’aniversari del film que en la versió musical de Barcelona protagonitzen Ivan Labanda, que emula Gene Kelly, Diana Roig (Kathy Selden), Ricky Mata (Cosmo Brown) i Mireia Portas (Lina Lamont), al costat d’un repartiment en què també destaquen José Luis Mosquera i Oriol Burés. La versió espanyola d’aquest musical està dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix, té Miryam Benedited com a coreògrafa i està produïda per Nostromo Live, responsable també dels dos anteriors musicals firmats per Llàcer i Guix, ‘La jaula de las locas’ i ‘La tienda de los horrores’. 

‘Cantant sota la pluja’ es va estrenar el 12 de març de 1952. Dirigida per Gene Kelly i Stanley Donen i protagonitzada per Gene Kelly, Donald O’Connor i Debbie Reynolds, el film compta entre els seus números més famosos ‘Singin’ in the rain’, que dona títol a la pel·lícula i en què Kelly balla i canta sota una pluja incessant. El musical, que ja porta més de 150 funcions, també la recrea gràcies a un elaborat sistema de tuberies instal·lat al teatre expressament per fer possible aquest muntatge.

Temes:

Musicals