Festival d’il·lusions

Cinc propostes màgiques del Memorial Li-Chang de Badalona

  • Aquest dissabte comença la 22a edició de la cita, que permetrà disfrutar amb l’art de grans il·lusionistes i de nous valors

Cinc propostes màgiques del Memorial Li-Chang de Badalona
2
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Arno: espectacular poesia alada

Fer aparèixer i desaparèixer coloms o periquitos en un mocador sempre és màgic. Arno, un dels millors especialistes, va més enllà a ‘Rêve d’oiseaux’, amb un poètic número on del no-res sorgeixen lloros, cacatues i també un altre tipus d’espècies que Arno mima perquè puguin sorgir per art de màgia en un número tan sorprenent com elegant. Pura màgia que forma parteix de la Gala Internacional del Memorial Li Chang. Teatre Zorrilla de Badalona. Divendres 25 i dissabte 26 de febrer, 20.00 hores. Diumenge 27, 12.00 i 19.00 hores.

Ramó & Alegria: canvi de rol

La lluita pel protagonisme en escena entre un mag i la seva ajudanta és la base del treball de dos mags catalans que han triomfat amb aquest número, Premi Europeu de Grans Il·lusions FISM2021. ¿Per què sempre és la dona la que ha de ser l’acompanyanta del mag i no al revés? Una proposta atrevida i que lliga amb els temps, que trenca amb el tòpic de la dona florero. Un altre dels reclams de la Gala Internacional del Memorial Li Chang. Teatre Zorrilla de Badalona. Divendres 25 i dissabte 26 de febrer, 20.00 hores. Diumenge 27, 12.00 i 19.00 hores.

Fernando Arribas: màgia d’autor

L’art d’aquest il·lusionista val·lisoletà de dilatada trajectòria es podrà degustar de prop en un espai ambientat com un cabaret, amb capacitat reduïda per a 170 persones. La seva màgia visual, verbal i musical es complementarà amb les composicions del sevillà Javi Benítez, i amb l’as de la manipulació i l’humor Txabi Franquesa com a mestre de cerimònies. Teatre Margarida Xirgu de Badalona. Dissabte, 19 de febrer. 20 hores.

Artem Shchukin: crac de la manipulació

El mag rus de l’escola de Moscou juga amb boles i cartes però va més enllà. Utilitza les noves tecnologies en un número que farà les delícies dels fans de la manipulació amb aquesta proposta amb base clàssica que utilitza nous recursos per sorprendre el públic més exigent a la Gala Internacional. Teatre Zorrilla de Badalona. Divendres 25 i dissabte 26 de febrer, 20.00 hores. Diumenge 27, 12.00 i 19.00 hores.

Mag Lari: referent popular




Feia molts anys que aquest popular mag català no recalava al festival de màgia de Badalona. Aquesta vegada torna amb la seva barreja d’elegància, ironia i il·lusionisme amb ‘Una tarda amb el Mag Lari’. L’espectacle, on el públic també és protagonista, connectarà amb els assistents amb sorpreses, humor, aparicions i desaparicions. Teatre Zorrilla de Badalona. Diumenge 13, 18.00 hores.

Temes:

Màgia