Vestuari controvertit

Minnie Mouse porta pantalons per primera vegada

  • La rateta de Disney deixa enrere el seu vestit de llunes i desencadena la polèmica en els sectors conservadors dels Estats Units

Minnie Mouse porta pantalons per primera vegada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Minnie Mouse està a punt de complir 94 anys i per primera vegada es traurà el seu característic vestit vermell amb llunes blanques per enfundar-se en un esmòquing blau i negre.

Dissenyat per Stella McCartney

La dissenyadora britànica Stella McCartneyha sigut l’encarregada d’idear el nou vestit de la rateta més famosa del món per celebrar el trentè aniversari de Disenyland París.

Notícies relacionades

McCartney ha explicat que Minnie sempre «ha tingut un lloc especial al meu cor» i que comparteixen els mateixos valors. També ha afegit que «encarna la felicitat, la lliure expressió, l’autenticitat» i «inspira persones de totes les edats de tot el món».

Polèmica

El canvi de vestuari no ha estat exempt de polèmica. La periodista de TVE Almudena Ariza ha explicat a Twitter que el canvi no ha agradat als sectors més conservadors dels Estats Units, concretament a la cadena Fox. Afirmen que «estan destruint el teixit de la nostra societat» i que «l’esquerra no descansarà fins a deixar-nos sense dibuixos animats».

Temes:

Disney