Cine

Peter Dinklage carrega contra el ‘remake’ de ‘Blancaneu’: «Puta història retrògrada»

  • L’intèrpret no creu que la història de la Blancaneu s’hagi de censurar, però sí que advoca per una versió que n’elimini les trames controvertides

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Disney està preparant un ‘remake’ en imatge real de ‘Blancaneu’ que tindrà Rachel Zegler com a protagonista. La idea no ha agradat a l’actor Peter Dinklage, que n’ha criticat la producció.

«Em va sorprendre una mica que estiguessin tan orgullosos de triar una actriu llatina com a Blancaneu. Igualment, estàs explicant la història de la Blancaneu i els set nans. Fes un pas enrere i mira el que estàs fent. Per a mi no té sentit», va dir el protagonista de Joc de Trons en una entrevista amb el podcast WTF.

«Són progressistes en un aspecte, però alhora fan aquesta puta història retrògrada sobre set nans que viuen junts en una cova. ¿Què coi estàs fent? ¿Potser no he fet res per promoure la causa des del meu espai? Suposo que no he fet prou soroll», va lamentar.

L’intèrpret no creu que la història de la Blancaneu s’hagi de censurar, però sí que advoca per una versió que n’elimini les trames controvertides. «¿I si expliquem la història de Blancaneu però amb un toc més progressista? Fem-ho», va proposar.

A més de Zegler, el ‘remake’ comptarà amb Gal Gadot en el paper de la reina Malèfica i Andrew Burnap. Marc Webb dirigirà el film i Marc Platt exercirà com a productor. La pel·lícula d’acció real ampliarà la història de l’original de 1937 i tindrà una nova banda sonora. Benj Pasek i Justin Paul n’escriuran les noves cançons.

Per la seva part, Dinklage està en plena promoció de Cyrano. Pròximament apareixerà a ‘American Dreamer’, a ‘The Toxic Avenger’ amb Elijah Wood i Kevin Bacon, a ‘Brothers’ amb Josh Brolin i a ‘The Thicket’.

Disney promet que la nova versió no tindrà estereotips

Disney va prometre dimarts que «evitarà» utilitzar estereotips en la versió de ‘Blancaneu’ que prepara després que l’actor Peter Dinklage, conegut per ‘Joc de Trons’, opinés que rodar una altra vegada la pel·lícula era un retrocés.

Per la seva part, Disney va respondre a les crítiques amb un comunicat en el qual va prometre «un enfocament diferent cap aquests set personatges» per «evitar reforçar els estereotips de la pel·lícula animada original».

Notícies relacionades

La pel·lícula original de ‘Blancaneu’ es va estrenar el 1937 com una adaptació del conte alemany que els germans Grimm van publicar el 1812.

El projecte per tornar la història a la gran pantalla amb un nou enfocament encaixa dins de l’estratègia de Disney de readaptar u reimaginar els seus clàssics animats amb noves tecnologies digitals o amb actors de carn i ossos, com ja ha fet amb ‘El rei lleó’ i ‘Aladí’.

Temes:

Disney