Cine

Robert Pattinson protagonitza la nova pel·lícula del director de ‘Paràsits’

El nou film de Bong Joon-ho, ‘Mikey 7’, adapta una novel·la encara inèdita

Robert Pattinson protagonitza la nova pel·lícula del director de ‘Paràsits’
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Robert Pattinson serà el protagonista de la nova pel·lícula de Bong Joon-ho, de l’oscaritzat director de ‘Paràsits’. Una cinta que adaptarà l’encara inèdita novel·la de ciència-ficció titulada ‘Mikey 7’ escrita per Edward Ashton i que produirà Warner Bros.

Segons informa Deadline, el cineasta sud-coreà dirigirà i firmarà el guió basat en el relat d’Ashton que es publicarà al febrer i que narra la història d’un empleat qualsevol, totalment prescindible, que treballa per a una empresa destinada a colonitzar un món de gel anomenat Niflheim. Una vegada allà, el seu protagonista, intentarà evitar que el seu clon de reemplaçament, denominat ‘Mickey 8’, el suplanti, segons informa St Martin Press, l’editorial que publica el llibre.

Notícies relacionades

A més d’aquest nou projecte cinematogràfic, Bong Joon-ho es troba desenvolupant la minisèrie d’HBO basada en la seva oscaritzada cinta ‘Paràsits’, la primera pel·lícula de parla no anglesa que va aconseguir l’Oscar a la millor pel·lícula en la 92a edició dels premis de l’Acadèmia de Hollywood. Un projecte que ampliarà l’univers de la cinta i en el qual treballa colze a colze amb Adam McKay, director de ‘No mires arriba’ o ‘El vicio del poder’.

Per la seva banda, Pattinson té pendent d’estrena ‘The Batman’, cinta també produïda per Warner Bros i dirigida per Matt Reeves en la qual encarnarà Bruce Wayne i el seu àlter ego, el Caballer Fosc, durant els dos primers anys en la seva lluita contra el crim a la ciutat de Gotham. El film arribarà als cines el pròxim 4 de març.

Temes:

Cine