Idees originals

El regal estrella d’aquest Nadal no són uns mitjons, però també et mantenen calentó

Parlem amb Monica Branni, psicòloga i sexòloga de Platanomelón, per descobrir per què les joguines eròtiques són el regal idoni per a molts tipus de persones

El regal estrella d’aquest Nadal no són uns mitjons, però també et mantenen calentó
3
Es llegeix en minuts

Ha passat, fa no res ens estàvem torrant a la platja, hem parpellejat i ja tenim el Nadal al damunt. Ha arribat aquell moment de l’any en què la màxima és disfrutar amb les persones que més estimem i, per descomptat, fer-los sentir especials a través dels nostres regals.

Família, amics, parella... les persones per sorprendre es multipliquen i aquest any es consolida la tendència de buscar detalls diferents, com poden ser les joguines sexuals.

Per comentar aquest fenomen, parlem amb Monica Branni, sexòloga i psicòloga de Platanomelón, que es posiciona com a marca referent de benestar íntim a Espanya.

«Últimament és molt més habitual que es regalin joguines eròtiques a amics i fins i tot familiars en les ocasions especials. El ‘boom’ de les joguines eròtiques, especialment del succionador de clítoris, ha donat peu a entaular converses acosta el plaer i la salut sexual, lluny del morbo que veníem arrossegant des de fa segles, fins i tot en el mateix àmbit familiar. ¡Una cosa impensable fa no tant! Això és superpositiu perquè ens porta a tenir una relació molt més sana i lliure de tabús amb la nostra sexualitat».

¿Per què és bo regalar joguines eròtiques?

¿Per què és bo regalar joguines eròtiques?És necessari apuntar que a l’hora de seleccionar una joguina sexual com a regal de Nadal no només estem marcant-nos un punt amb un detall original i divertit, sinó que estem regalant molt més. Les joguines sexuals, i la masturbació en general, tenen incomptables beneficis per a la nostra salut sexual i física, a més del nostre propi gaudi. Tal com apunta Monica Branni: «Està científicament comprovat que l’ús de joguines millora la resposta sexual de les persones (desig, excitació, lubricació i capacitat orgàsmica) i al seu torn genera un gaudi més elevat de les relacions sexuals, reduint possibles dolors en la penetració».

D’altra banda, com ja comentàvem, també produeix més obertura mental cap a la sexualitat i el plaer eròtic. «Un estudi del 2008 va destacar com el 74% de dones que utilitzaven joguines, declarava tenir més satisfacció i gaudi sexual en comparació amb qui en prescindia. Però les joguines no només són per a persones amb vulva: entre les persones que tenen penis també hi ha múltiples beneficis, entre ells, milloren el rendiment i la satisfacció sexual. I, finalment, qui utilitza joguines eròtiques, té més conductes que promouen la salut sexual, com l’autoexamen testicular», ens expliquen des de Platanomelón

¿Com es pot triar la joguina eròtica idònia?

¿Com es pot triar la joguina eròtica idònia?Succionadors de clítoris, massatjadors, vibradors, estimuladors de penis... el ventall d’opcions és amplíssim però, si tenim en compte l’opinió de l’experta, hi ha un clar rànquing de quatre joguines sexuals amb què l’encert està assegurat: «Cal destacar que ¡per a gustos, els colors! Hi ha una infinitat de joguines dissenyades per a tota mena de sensacions», afirma la sexòloga de Platanomelón. A continuació, les seves 4 recomanacions per encertar al 100% en el nostre regal:

si vols regalar una experiència irrepetible, Mambo és el succionador de clítoris progressiu i potent, capaç de fer veure les estrelles qualsevol. Amb Mambo tindràs ORGASMES (¡així en majúscules!).

Si el que cerca és una joguina extremadament versàtil, benvingut tant a soles com en parella, capaç d’estimular qualsevol part del cos, Neo Plus, una bala vibradora molt potent, és el millor aliat en el plaer (¡fins sota l’aigua!).

Si vols impressionar amb una cosa totalment diferent, Conga és el vibrador conillet perfecte per innovar en el plaer, estimulant el punt G situat a l’interior de la vagina alhora que el clítoris. Destaca sobretot pel seu peculiar moviment giratori dissenyat per estimular-te de manera embolcallant, progressiva i delicada ¡tot un luxe!

Finalment, si busquem sorprendre algú amb penis, Zumba és el company de jocs ideal per descobrir un plaer sorprenent i nou: a través de les seves textures interiors i el seu efecte calor, estimula el penis embolcallant-lo completament.

Temes:

Sexe