20 preguntes

Test | Un friquiqüestionari per descobrir tot el que saps sobre fantasia i ciència-ficció

Prepara’t per al 42, el primer Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona, posant-te a prova

Test | Un friquiqüestionari per descobrir tot el que saps sobre fantasia i ciència-ficció
1
Es llegeix en minuts
Ernest Alós
Ernest Alós

Coordinador d'Opinió y Participació

Especialista en Escric, quan puc, sobre literatura fantàstica i de ciència ficció, ornitologia, llengua, fotografia o Barcelona

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest dimecres 3 de novembre obre les seves portes el primer Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona al recinte de Fabra i Coats. Fins diumenge dia 7 passaran per allà 200 participants en 75 activitats de tota mena. Amb la presència tant d’autors que hi van amb les novetats sota el braç com d’experts que debatran sobre els temes que hi ha sobre la taula en la producció actual dels gèneres no realistes, de la ciència-ficció a la fantasia: el posthumanisme i els robots, el feminisme, el terror, els videojocs i la ciutat del futur.

«No ens interessa dirigir-nos aquí només als fans del gènere, volem que el festival aculli tant el vessant més friqui com els més erudits, i per això per començar necessitem fer caure prejudicis», diu el comissari del festival, Ricard Ruiz Garzón. Per posar a prova en quin punt de friquisme o d’erudició et trobes, et proposem aquest repte en 20 preguntes. ¿Et quedaràs en un 1/20 nivell zombi, o aconseguiràs un 20/20 digne d’un acadèmic de la Universitat Invisible d’Ankh-Morpork?