Cine

‘Sin tiempo para morir’ arriba als Estats Units després del seu èxit internacional

  • L’estrena del més nou de James Bond ha recaptat en una setmana més de 100 milions de dòlars

‘Sin tiempo para morir’ arriba als Estats Units després del seu èxit internacional
1
Es llegeix en minuts
EFE

La nova pel·lícula de James Bond, ‘Sin tiempo para morir’, amb la qual Daniel Craig s’acomiada de la saga, arriba als cines dels Estats Units aquest divendres, emparada per una exitosa estrena internacional que va recaptar més de 100 milions de dòlars la setmana passada.

Dirigida per Cary Joji Fukunaga i amb un guió en què participa Phoebe Waller-Bridge (‘Fleebag’), ‘Sin tiempo para morir’ recupera un James Bond enamorat, que ha deixat el servei secret i viu una vida sense contratemps a Jamaica, lluny de l’espionatge. En aquest context, un amic de la CIA li demana que col·labori amb l’agència d’intel·ligència nord-americana en una perillosa missió que podria ser l’últim servei de l’Agent 007.

A més de Craig, la hispanocubana Ana de Armas debuta en la saga. «La gent té molt amor per les pel·lícules de James Bond i les esperen amb moltes ganes. Saben que no defraudaran i que valdrà la pena», va afirmar l’actriu en una entrevista amb Efe.

Notícies relacionades

Malgrat que la nova aventura de James Bond ja es va estrenar en la majoria de mercats, als EUA es va decidir esperar aquest cap de setmana perquè el llançament coincidís amb el dilluns festiu, en el qual se celebra el Columbus Day. Les previsions estimen que ‘Sin tiempo para morir’ podria ingressar més de 85 milions el seu primer cap de setmana als cines del país nord-americà.

Entre altres estrenes de la cartellera nord-americana es destaca ‘Lamb’, un film islandès que arriba al mercat nord-americà de la mà de l’estudi A24, responsable de ‘Moonlight’, ‘Lady Bird’ i la sèrie ‘Euphoria’. ‘Lamb’, guanyadora del premi a l’originalitat en l’última edició del Festival de Cannes, narra l’experiència aterridora d’una parella que acull un xai nounat com si fos un fill. Finalment, els amants del gènere documental disfrutaran de ‘The rescue’, un film que descriu el rescat de la dotzena de joves que van quedar atrapats durant setmanes en una cova al nord de Tailàndia. Un cas que va commocionar el món.