Al Teatre LLiure

‘Les tres germanes’ es cancel·la després d’aparèixer un cas de Covid-19

Un positiu entre els membres de l’equip artístic de la moderna adaptació de l’obra de Txékhov obliga a suspendre totes les funcions previstes. L’espectacle es pot veure a partir d’aquest mateix dijous a través de la plataforma ‘online’ del teatre

ICULT LES TRES GERMANES FOTO SILVIA POCH

ICULT LES TRES GERMANES FOTO SILVIA POCH

1
Es llegeix en minuts

El Teatre Lliure ha cancel·lat totes les funcions de ‘Les tres germanes’ després de detectar un cas positiu de Covid-19 entre un dels membres de l’equip artístic del muntatge. Seguint els protocols interns del teatre i les mesures sanitàries per a la prevenció i el control de la Covid-19 aprovades per Procicat, el teatre ha publicat un comunicat anunciant que no es podran fer les funcions programades des d’avui dijous 7 de gener i fins a l’última funció prevista, el pròxim dia 17. Els diners de les entrades seran retornats a través dels canals habituals.

«L’aplicació estricta dels protocols interns, segons les recomanacions del Procicat i de les autoritats sanitàries, ha permès detectar de manera ràpida una situació de risc i reaccionar de manera immediata», han destacat des del Lliure.

Notícies relacionades

Després de la cancel·lació els responsables del Lliure han avançat un dia l’emissió ‘online’ de l’espectacle que a partir d’aquest dijous pot veure’s a El Lliure al sofà, el canal del Teatre Lliure. De cap manera serà el mateix que viure el teatre de manera presencial, però almenys és una alternativa per disfrutar d’aquest aclamat espectacle dirigit per Julio Manrique que havia esgotat les localitats fa dies.

La resta d’activitats i representacions no s’han vist afectades i es desenvolupen amb total normalitat.