Fenomen galàctic

Trivial: ¿Quant sabeu de ‘The mandalorian’ i ‘Star wars’?

La sèrie de Disney+ omple d’alegria, setmana rere setmana, els exigents seguidors de la saga galàctica creada per George Lucas

1
Es llegeix en minuts

La sèrie ‘The mandalorian’, que emet la plataforma per ‘streaming’ Disney+, s’ha convertit en la gran alegria de la immensa legió de fans d’‘Star wars’. L’última trilogia de pel·lícules va deixar un cert rastre de decepció, iles aventures creades per Jon Favreau i Dave Filonihan despertat, setmana rere setmana, la joia entre uns seguidors que admiren la seva capacitat per ser respectuós amb l’univers creat per George Lucas i, alhora, expandir-lo de forma emocionant.

Notícies relacionades

Recordem que les dues temporades de la sèrie estan ambientades just després dels episodis narrats en‘El retorn del Jedi’, quan acaba de caure l’Imperi en mans dels valerosos rebels republicans, i que relaten les aventures galàctiques d’uncaça-recompenses cuirassat (Pedro Pascal)que ha de portar una petita i adorable criatura verda amb els de la seva espècie.

¿Creieu que ho sabeu tot sobreBaby Yoda, Anakin Skywalker, Palpatine o Kylo Ren?¿Us animeu a posar a prova els vostres records i a aprendre alguna curiositat més sobre aquesta fabulosa saga galàctica?Feu aquest breu test.