RELLEU

Tom Hardy es perfila com el nou Bond

Els últims rumors apunten a l'actor anglès de 'Peaky Blinders' i 'Venom' com a substitut de Daniel Craig en la famosa saga

zentauroepp27401678 tom hardy200919140942

zentauroepp27401678 tom hardy200919140942

1
Es llegeix en minuts

Fa temps que se sap que Daniel Craig deixarà de ser James Bond, l’espia britànic protagonista d’una famosa saga. La recerca d’un substitut ha donat peu a molts rumors. Els últims apunten a l’anglès Tom Hardy com a nou Bond. Segons fonts d’‘Euro Weekly’, l’actor de ‘Peaky Blinders’ i ‘Venom’ podria ser l’elegit. El juny passat va fer les proves per al rol. Tot i que s’havia parlat d’altres actors, com ara Tom Hiddelton, Idris Elba i Richard Madden, sembla que Hardy serà l’elegit.

Notícies relacionades

Tot i que també és possible que Universal Pictures hagi filtrat el seu nom per veure com reaccionen els fans de James Bond davant aquest fitxatge.  En aquest sentit, per ara les reaccions en les xarxes són positives, tot i que són moltes les veus que demanen una pel·lícula de James Bond amb una dona protagonista, cosa que la productora mai ha considerat fins ara.

La nova pel·lícula de James Bond, ‘Sin tiempo para morir’, s’estrenarà el 12 de novembre. Aleshores s’espera que Universal Pictures reveli si Tom Hardy és l’elegit.

Temes:

James Bond