CÚMBIA RUMBERA GRAVADA EN CONFINAMENT

Carmen Valenzuela llança el vídeo de 'Que pase y no pase más'

La cantant i lletrada del torn d'ofici de Barcelona estrena clip del tema que va escriure abans de la Covid però que s'adapta perfectament a les circumstàncies de la pandèmia

carmen-valenzuela---que-pase-y-no-pase-ms / periodico

1
Es llegeix en minuts

Escasses setmanes després de cantar a aquella primavera que tot just hem pogut viure, Carmen Valenzuela estrena el vídeo del seu immediatament anterior ‘Que pase y no pase más’Cúmbia rumbera gravada en els dies més rigorosos del confinament i que, des de fa dos mesos, Radio TeleTaxi enarbora com una crida a mantenir la serenitat davant de qualsevol circumstància adversa. 

Acompanyada pel mateix equip de Afuera, la primavera’: instrumentació i arranjaments a càrrec del productor uruguaià Adrián Ghiardo, lletra i música de Luis Troquel (també periodista i col·laborador d’EL PERIÓDICO) i vídeo realitzat per Jordi Bartolomé per a La Luna 23. Si en l’anterior evocava el primeríssim Almódovar, en aquest remet a l’estètica Valerio Lazarov. Vídeo confinat i alhora planetari: amb el món tancat des de l’espai. De la mateixa manera, la lletra de ‘Que pase y no pase más’ versa entorn dels dos significats del verb «passar»; perquè el que inexorablement succeeix ha de ser també transitori. 

Notícies relacionades

Carmen Valenzuela protagonitzava el 2018 un debut tardà com no n’hi ha: acabats de complir els 50 anys amb el disc ‘5.0’. No havia cantat ni a la dutxa quan, molt poc abans, la van convèncer per agafar el micròfon en un karaoke i de sobte tothom va quedar bocabadat. Va ser l’última en assabentar-se que tenia un do. Tot seguit, Justo Molinero la va escoltar i la va animar a dedicar-s’hi seriosament. Des d’aleshores compatibilitza la seva tasca com a advocada del torn d’ofici a Barcelona amb la música.

 

Temes:

Música