A BARCELONA

TV Boy uneix el PP, Vox i Ciutadans per celebrar l'Orgull Gay

Un mural doble conjuga Abascal i Casado, i Álvarez de Toledo i Arrimadas amb el lema 'Love Unites'

tvboy / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

TV Boy, l’artista italià que s’expressa a través de l’art urbà, ha reunit en un mural doble els polítics del PP, Ciutadans i Vox per commemorar el dia de l’Orgull Gay, que se celebra aquest diumenge a tot el món. 

Les pintures, en un carrer de Barcelona, mostren abraçats sota el lema ‘Love Unites’ (l’amor uneix) el líder del PP, Pablo Casado, amb el de Vox, Santiago Abascal, i la portaveu en el Congrés del PP Cayetana Álvarez de Toledo amb la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas.

Notícies relacionades

TV Boy és un artista italià resident a Barcelona que ha creat altres obres efímeres als carrers com el petó de Messi i Cristiano Ronaldo, o la Gioconda amb mascareta i telèfon mòbil abans de l’últim Mobile World Congress cancel·lat.

En el pla polític, també va unir Pablo Casado i Pedro Sánchez en un apassionat petó a la plaça de Sant Jaume, a l’estil del que va pintar Dimitri Bruvel al mur de Berlín sobre el famós petó dels líders comunistes Erich Honecker, d’Alemanya Oriental, i Leònid Brejnev, de la Unió Soviètica, durant el 30 aniversari de la República Democràtica Alemanya el juny de 1979.