Manresa celebra la setena edició del festival musical Sons del Camí

Roger Mas, Ferran Palau, Itzipa i MediterrÀniam actuen a la capital del Bages del 21 al 24 de juliol

Manresa celebra la setena edició del festival musical Sons del Camí

JORDI COTRINA

Es llegeix en minuts

El Periódico

La setena edició del cicle de músiques amb ànima Sons del Camí tornarà la música en directe a la basílica de la Seu de Manresa i al claustre del Museu Comarcal del 21 al 24 de juliol, i inclourà un cartell amb noms destacats, com el de Roger Mas, Ferran Palau, Itzipa i MediterrÀniam. Tal com marca l’actual situació, tant a la basílica com al claustre es controlarà la capacitat a través de dues portes d’accés i hi haurà seients per garantir la distància entre el públic, informa el diari ‘Regió 7’.

Lligat al projecte de ciutat Manresa 2022, Sons del Camí és un cicle de música en directe i en petit format organitzat per l’Ajuntament i la Fundació Turisme i Fires de Manresa. El programa s’iniciarà el dimarts 21 de juliol amb Itzipa, que es mou en l’arrel tradicional i que té l’essència en el joc de veus d’Anna Jané i Clara Sorolla. El dimecres 22, Ferran Palau presentarà el seu univers a través del disc pop ‘Kevin’, la seva obra més romàntica i colorista. Roger Mas oferirà el dijous 23 les cançons de ‘Parnaso’, disc en el qual ha agermanat música i poesia. El cicle es tancarà el divendres 24 amb la música contemplativa de MediterrÀniam. Els concerts començaran a les 21.00 hores.

De pagament i gratuïts

Com és habitual, Sons del Camí combinarà els concerts de pagament (Mas i Palau, a l’interior de la basílica de la Seu) amb els gratuïts (Itzipa i MediterrÀniam, al claustre del Museu Comarcal).

Et pot interesar

Per als dos concerts gratuïts s’haurà de reservar l’entrada, que es farà efectiva amb l’abonament d’un euro i mig solidari. En els concerts de pagament (12 euros, entrades anticipades; i 15 euros, a taquilla), l’organització destinarà també un euro i mig a un projecte solidari.

Per als dos concerts de pagament també hi ha l’opció d’aconseguir un abonament anticipat pel preu de 20 euros.

Temes:

Manresa