CANÇÓ SOLIDÀRIA

35 artistes llancen 'Quiero abrazarte, cuando todo esto acabe'

Músics i actors canten un tema de Lucas Colman per recaptar fons per a la investigació d'una vacuna contra el Covid-19 de Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà

g8cknw3wdfjf4s9tsnrdk7

g8cknw3wdfjf4s9tsnrdk7

1
Es llegeix en minuts

35 actors i músics s’han unit a ‘Quiero abrazarte, cuando todo esto acabe’, una cançó solidària per recaptar fons per a l’equip de Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, que està investigant una vacuna contra el Covid-19. Aquest dimarts s’ha donat a conèixer el tema que ha compost durant aquests dies de confinament Lucas Colman. Produït per Víctor Elías, Eduardo Figueroa i Mabel Casas, transmet un missatge positiu i parla de la necessitat d’abraçar, això tan normal abans de la pandèmia i tan difícil en aquests temps. L’interpreten Pablo Puyol, Edurne, Willy y Antón (Taburete), Angy, Merche, Fran Perea, María Parrado, Nerea Rodríguez, Lucía Gil, Dani (Despistaos), Manel Navarro, Edu Soto, Roko, Ele, Isma Romero, Álex O’Dogherty, Rayden, Lucas Colman, Paul Alone, Álvaro (Sinsinati), Dani Fernández, Siete de Picas, Mi hermano y yo, Chlöe’s Clue, Bombai, Belén Aguilera, Hotel Flamingo, Jorge Marazu, Marina Carmona i Lucía Fernanda, Sergio Rojas, Jaiflyer, Rodri (Fugaz) i Álex Gómez.

Notícies relacionades

Editada per Warner Music sense ànim de lucre, la cançó està disponible en plataformes digitals i a Youtube. Els beneficis es destinaran a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, encapçalada pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol els que estan liderant el primer assaig clínic aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament per definir quins fàrmacs serviran per tractar els infectats pel Covid-19, prevenir el contagi i desenvolupar una vacuna contra el virus.

No és la primera acció destinada a ajudar aquest equip que es posa en marxa. Al març es va crear la plataforma www.yomecorono.com a través de la qual han aconseguit el recolzament de moltes persones i han recaptat més de dos milions d’euros amb iniciatives com la marató solidària organitzada per l’humorista Carlos Latre. L’etiqueta #joemcorono, encapçalada per Natalia Sánchez i Marc Clotet, ha comptat fins ara amb el suport de destacades estrelles de la música i l’esport com ara Messi, Iker Casillas, Serrat i David Bisbal.