04 d’abr 2020

Anar al contingut

OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus: agenda del 25 de març

Mireya Roca

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus: agenda del 25 de març

DANNY CAMINAL

No hi ha res més agradable que començar el dia practicant ioga. El centre holístic Silencio Barcelona proposa una hora per dedicar-nos a nosaltres, relaxar-nos i així agafar amb més calma el dia i disfrutar de tot tipus d’activitats a casa, com una visita virtual al Museu Dalí de Figueres, en la qual podràs conèixer més a fons la vida i l’obra del geni empordanès i la de la seva dona, Gala.

Si portes malament aquests dies de confinament amb els nens a casa, t’anirà bé assistir a una conferència en què et donaran les claus per suportar aquestes setmanes. A més, promet ser un acte ple d’experiències compartides.

Més tard, la Simfònica de Barcelona ofereix un concert amb obres de Vivancos, Takemitsu i Mozart interpretades a la Sagrada Família. Per acabar la jornada, et pots apuntar a la classe de Cristina Díaz, l’entrenadora dels famosos, que imparteix 30 minuts d’exercici d’alta intensitat.

9.30 HORES

 

Els experts de Silencio Barcelona  presenten #silenciocompartido, una iniciativa pensada per seguir a casa una sèrie d’activitats com ara meditació, ioga i rebre consells per viure aquests moments de la millor manera. Aquest dimecres et conviden a practicar una classe de ioga restaurador. Si vols participar-hi, n’hi ha prou amb connectar-te al Facebook i Instagram Live, @silenciobarcelona.

Aquesta setmana tornem de molt contingut online perquè durant aquests dies puguis connectar amb el teu cos, ment i cor. Per això t’hem preparat una agenda d’activitats de Yoga molt completa, no només d’asana sinó també de filosofia del ioga, i altres pràctiques com a pilates bàsic. . Et convidem que esmentis en comentaris tots aquests amics i familiars que creus que els pot ser nutritiu unir-se. Ara, hem de mostrar-nos més amor que mai, i preocupar-nos per la salut dels nostres éssers estimats és una gran manera de fer-ho i mantenir-nos units. Així que, ¡esmenta en comentaris els teus amics i familiars! . En la imatge superior pots veure les classes i horaris d’aquest dilluns, dimarts i dimecres. Recorda que serem per a tu a Instagram Live i Facebook Live. Per connectar-te només has d’entrar al nostre perfil a l’hora de l’horari indicada i dirigir-te a la bombolla superior del nostre compte, allà t’indicarà que estem en directe. . Ara, més a prop que mai amb #silenciocompartido. . #silenciobarcelona #yomequedoencasa

Una publicació compartida de  (silenci) barcelona ® (@silenciobarcelona) el 

10.30 HORES

El Museu Dalí t’ofereix l’oportunitat de conèixer més en profunditat la vida i l’obra de Salvador Dalí i la seva influència en la pintura del segle XX. El centre permet conèixer un total de 168 obres del seu catàleg, amb detalls de la seva producció, procedència i tècnica. (www.salvador-dali.org).

CAT: . LA NOSTRA CITA AMB ELS SOMNIS DE DALÍ. «S. Sr. Per al meu és molt clar: la felicitat és convertir-s’a Dalí! Perquè aquest és el meu ideal! [...] Ara gairebé sóc una mica com Dalí, i m’agradaria ser encara més com la llegenda que he creat de Dalí.» «M. M. Com a persona o com a pintor?» «S. D. No, no, no! Com el que veig en els meus somnis!» . «Melina Mercouri i Salvador Dalí», Redbook, New York, 02/02/1965 . Imatge: Ricardo Sans Condeminas © Fundació Gala-Salvador Dalí, Figueres, 2020. Drets d’imatge de Salvador Dalí reservats. Fundació Gala-Salvador Dalí, Figueres, 2020 . . . CAST: . LA NOSTRA CITA AMB ELS SOMNIS DE DALÍ. S.D. «Per a mi és molt clar. ¡La felicitat és arribar a ser Dalí! ¡Perquè aquest és el meu ideal! Quan era nen volia ser cuiner, després volia ser Napoleó. Més tard vaig voler convertir-me en algú com Dalí. Ara soc una mica com Dalí i voldria acostar-me cada vegada més a la llegenda que he creat de Dalí.» M.M «Com a persona o com a pintor?» S.D «No, no, no! ¡Com el que veig en els meus somnis! . «Melina Mercouri i Salvador Dalí», Redbook, New York, 02/02/1965 . Imatge: Ricardo Sans Condeminas © Fundació Gala-Salvador Dalí, Figueres, 2020 Drets d’imatge de Salvador Dalí reservats. Fundació Gala-Salvador Dalí, Figueres, 2020

Una publicació compartida de  Museu Dalí (@museudali) el 

17.00 HORES

Stokke, la firma noruega de mobiliari infantil et convida a una xerrada amb diferents professionals en què abordaran temes relacionats amb els nadons i els nens, la relació filiomaternal. A més, et donaran consells per portar la quarantena de la millor manera amb els petits de la casa. Pots seguir-lo en el perfil @stokke d’Instagram Live.

20.00 HORES

L’OBC, dirigida pel japonès Kazushi Ono, ofereix aquesta tarda obres de Vivancos, Takemitsu i Mozart interpretades a la Sagrada Família. El concert, que va tenir lloc el 2015, es presenta per primera vegada de manera sincronitzada a tot Europa a través del seu perfil de Facebook.

#Repost @noeocantu with @repostapp. ・・・ Here’s looking at YOU! ##obcplatja

Una publicació compartida d’Orquestra Simfònica Barcelona   (@orquestrabarcelona) el 

21.30 HORES

Cristina Díaz (@crysdyaz), exesportista d’elit, fisioterapeta i entrenadora de famoses com les actrius Blanca Suárez i Sara Sálamo, imparteix aquesta nit una sessió d’entrenament d’alta intensitat, pensada per fugir del sofà. La classe, que té una durada de 30 minuts, forma part de les activitats que proposa #SoloEnCasaFest.