OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus: agenda del 25 de març

zentauroepp46247319 gente200324195610

zentauroepp46247319 gente200324195610 / DANNY CAMINAL

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

No hi ha res més agradable que començar el dia practicant ioga. El centre holístic Silencio Barcelona proposa una hora per dedicar-nos a nosaltres, relaxar-nos i així agafar amb més calma el dia i disfrutar de tot tipus d’activitats a casa, com una visita virtual al Museu Dalí de Figueres, en la qual podràs conèixer més a fons la vida i l’obra del geni empordanès i la de la seva dona, Gala.

Si portes malament aquests dies de confinament amb els nens a casa, t’anirà bé assistir a una conferència en què et donaran les claus per suportar aquestes setmanes. A més, promet ser un acte ple d’experiències compartides.

Més tard, la Simfònica de Barcelona ofereix un concert amb obres de Vivancos, Takemitsu i Mozart interpretades a la Sagrada Família. Per acabar la jornada, et pots apuntar a la classe de Cristina Díaz, l’entrenadora dels famosos, que imparteix 30 minuts d’exercici d’alta intensitat.

9.30 HORES

 

Els experts de Silencio Barcelona  presenten #silenciocompartido, una iniciativa pensada per seguir a casa una sèrie d’activitats com ara meditació, ioga i rebre consells per viure aquests moments de la millor manera. Aquest dimecres et conviden a practicar una classe de ioga restaurador. Si vols participar-hi, n’hi ha prou amb connectar-te al Facebook i Instagram Live, @silenciobarcelona.

10.30 HORES

El Museu Dalí t’ofereix l’oportunitat de conèixer més en profunditat la vida i l’obra de Salvador Dalí i la seva influència en la pintura del segle XX. El centre permet conèixer un total de 168 obres del seu catàleg, amb detalls de la seva producció, procedència i tècnica. (www.salvador-dali.org).

17.00 HORES

Stokke, la firma noruega de mobiliari infantil et convida a una xerrada amb diferents professionals en què abordaran temes relacionats amb els nadons i els nens, la relació filiomaternal. A més, et donaran consells per portar la quarantena de la millor manera amb els petits de la casa. Pots seguir-lo en el perfil @stokke d’Instagram Live.

20.00 HORES

Notícies relacionades

L’OBC, dirigida pel japonès Kazushi Ono, ofereix aquesta tarda obres de Vivancos, Takemitsu i Mozart interpretades a la Sagrada Família. El concert, que va tenir lloc el 2015, es presenta per primera vegada de manera sincronitzada a tot Europa a través del seu perfil de Facebook.

21.30 HORES

Cristina Díaz (@crysdyaz), exesportista d’elit, fisioterapeta i entrenadora de famoses com les actrius Blanca Suárez i Sara Sálamo, imparteix aquesta nit una sessió d’entrenament d’alta intensitat, pensada per fugir del sofà. La classe, que té una durada de 30 minuts, forma part de les activitats que proposa #SoloEnCasaFest.