LLIBRE CONFLICTIU

Treballadors de Hachette es manifesten contra la publicació de les memòries de Woody Allen

«Ens solidaritzem amb Ronan Farrow, Dylan Farrow i les víctimes d'agressió sexual», van afirmar els treballadors de la filial de l'editorial a Nova York

zentauroepp49002327 us director woody allen poses during a photocall in the nort190709154441

zentauroepp49002327 us director woody allen poses during a photocall in the nort190709154441 / ANDER GILLENEA

1
Es llegeix en minuts
AFP

Diverses dotzenes de treballadors d’una filial de Hachette a Nova York van protestar breument dijous davant la seu de l’editorial per protestar contra la pròxima publicació de les memòries de Woody Allen, segons la revista especialitzada ‘Publishers Weekly’.

Aquesta acció davant la seu de Grand Central Publishing es produeix dos dies després que el periodista Ronan Farrow, fill de Woody Allen, que es va tornar molt crític amb el seu pare, va denunciar la publicació d’aquestes memòries.

«Aquesta tarda, els treballadors de Grand Central Publishing han sortit a protestar fora de les oficines de Hachette a Nova York per denunciar la publicació de les memòries de Woody Allen», van dir els treballadors de l’editorial en un correu citat per ‘Publishers Weekly’. «Ens solidaritzem amb Ronan Farrow, Dylan Farrow i les víctimes d’agressió sexual», van agregar.

Ronan Farrow va anunciar dimarts que ja no treballaria amb Hachette, la subsidiària del qual Little, Brown and Company va publicar a l’octubre el seu llibre sobre els racons de l’escàndol Harvey Weinstein, ‘Catch and kill’.

Ronan Farrow ha defensat durant molt temps la seva germana Dylan Farrow, filla adoptiva de Woody Allen, que acusa el cineasta d’haver abusat sexualment d’ella el 1992, quan tenia set anys, acusacions que Woody Allen sempre ha negat. Avalat pel seu germà i mare adoptiva Mia Farrow, Dylan Farrow va renovar les seves acusacions després del moviment #MeToo a principis de 2018, que Woody Allen va tornar a refutar. 

Notícies relacionades

Dylan Farrow va dir que estava «increïblement agraïda per la solidaritat mostrada avui pels treballadors de Hachette i Little Brown». «Gràcies de tot cor», va agregar a Twitter.

Segons Grand Central Publishing, ‘Apropos of nothing’, que sortirà als Estats Units el 7 d’abril i a França el 29 d’abril, és «una descripció completa de la vida de Woody Allen, tant personal com professional».

Temes:

Woody Allen