GIRA MUNDIAL DE COMIAT

Elton John es queda sense veu durant un concert a Nova Zelanda: «Ho sento, ho sento molt»

La superestrella britànica, de 72 anys, es va disculpar entre llàgrimes amb el públic d'Auckland

elton

elton

1
Es llegeix en minuts
AFP

El cantant britànic Elton John va interrompre abruptament un concert a Nova Zelanda i es va disculpar entre llàgrimes amb els seus seguidors, a qui va explicar que patia una pneumònia, motiu pel qual s’havia quedat sense veu. 

La superestrella, de 72 anys, que està immersa en una gira mundial, va patir aquests problemes dissabte passat a la nit mentre actuava assegut al piano durant el concert a l’estadi Mount Smart a Auckland.

Després de ser examinat per un metge amb un estetoscopi, va cantar dues cançons més abans d’aturar-se enmig del concert: «No puc cantar, he perdut la veu», li va dir amb veu ronca al públic. «Me n’he d’anar, ho sento, ho sento molt», va afirmar entre llàgrimes.

Les imatges captades en un vídeo mostren Elton John, amb un vestit blau pàl·lid i amb les seves característiques ulleres de gran mida, dempeus, al costat del piano, encongint-se d’espatlles davant del seu públic, impotent.

Després va deixar l’escena amb el cap cot, ajudat pels membres del seu equip, mentre la multitud el victorejava.

«M’han diagnosticat pneumònia atípica avui, però estava decidit a fer el millor concert possible», va escriure en el seu compte de Twitter. (Aquesta pneumònia causa infeccions lleus del sistema respiratori).

Gran gira mundial de comiat

Elton John es troba a Nova Zelanda com a part de la seva gira mundial ‘Farewell Yellow Brick Road’, que va començar el 2018 i acabarà a finals d’any a Londres.

Amb centenars de concerts a tot el món, aquesta gira es considera l’última oportunitat de veure el cantant abans que es retiri.

Notícies relacionades

Està previst que Elton John actuï demà, dimarts, i dijous a Auckland, abans de viatjar a Austràlia per oferir set concerts més. El promotor dels concerts de la gira a Austràlia i Nova Zelanda, Chugg Entertainment, ha assegurat que l’estrella estava descansant i que les actuacions seguiran segons els plans.

«Els metges confien que es recuperarà», ha explicat un portaveu.