NOVA GIRA

BTS actuarà a Barcelona com a única parada a Espanya

La banda sud-coreana farà dos concerts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

undefined46545268 extra  icult television  imagen del grupo coreano bts200122154040

undefined46545268 extra icult television imagen del grupo coreano bts200122154040

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

BTS han anunciat les primeres dates de la gira ‘Map of the Soul’ amb la qual visitaran Espanya per primera vegada.

Les cites seran els dies 17 i 18 de juliol d’aquest 2020 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, com a única parada a Espanya, de moment, de la gira.

La banda sud-coreana de k-pop arrencarà la gira a l’abril a Seül i actuarà en una vintena de ciutats d’Amèrica, Europa i l’Àsia, segons ha especificat l’agència de representació de la banda, Big Hit Entertainment.

BTS, que s’ha convertit en la primera banda asiàtica realment global, ha inclòs Barcelona dins del tram europeu de la gira, que inclou també parades a Londres (3 i 4 de juliol) i Berlín (11 i 12 de juliol).

‘Map of the Soul’ inclou 37 recitals en 17 ciutats i arrencarà l’11 d’abril amb quatre dates a l’Estadi Olímpic de Seül.

Del 25 d’abril al 6 de juny seguirà el tram nord-americà amb parades a Santa Clara (al sud-est de San Francisco), Los Angeles, Dallas, Orlando, Atlanta, Nova Jersey, Washington D.C., Toronto (Canadà) i Chicago.

El grup té programats dos «concert secrets» el 13 i el 14 de juny, ja que la seva agència, Big Hit Entertainment, no ha volgut revelar-ne la localització.

Es creu que les dues misterioses dates podrien estar reservades per a algun país llatinoamericà, tenint en compte que en aquesta gira no hi ha cap parada programada a la regió, a diferència de ‘tours’ anteriors.

A més, BTS té previstes dues cites el 28 i el 29 de juny a la localitat nipona de Fukuoka.

Final al Japó

Després de les dates de Barcelona, la gira mundial es tancarà al Japó amb sis concerts a Osaka, dos a Saitama (al nord de Tòquio), i els dos últims a la capital nipona els dies 1 i 2 de setembre.

‘Map of the Soul’ segueix ‘Love Yourself’, la gira mundial que va transcórrer entre l’agost del 2018 i l’octubre del 2019 i que va vendre més de 2 milions d’entrades.

L’agost passat, i amb cinc dates encara pendents dins de la gira, Big Hit va anunciar que la banda s’agafaria les seves «primeres vacances oficials a llarg termini» des del seu el 2013.

El període d’inactivitat ha durat poc, ja que BTS té previst llançar el seu nou àlbum, ‘Map of the Soul: 7’, el pròxim 21 de febrer.

Notícies relacionades

La ‘boyband’ ha tingut un gran èxit mundial des del 2015, amb ‘The Most Beautiful Moment in Life’ i ha sigut portada de la revista ‘Time’ com a fenomen de masses. 

Fins al 2019 havien fet dues gires mundials, ‘BTS World Tour: Love Yourself’ (2018-2019) i ‘BTS World Tour Love Yourself: Speak Yourself (2019)’.

Temes:

Catalunya