Icona del cine

L'actriu Catherine Deneuve, hospitalitzada d'urgència

La intèrpret va ingressar en un centre de París durant la passada nit després de patir una indisposició

EPA1861. BERLÍN (ALEMANIA), 10/01/2018.- La actriz francesa Catherine Deneuve posa durante la rueda de prensa de La Matrona, en la 67 edición del Festival de Cine de Berlín (Alemania) el 14 de febrero de 2017. Deneuve es una de las 100 famosas que ha firmado un manifiesto defendiendo la libertad de los hombres a importunar. El texto ha sido criticado hoy, 10 de enero de 2018, por un grupo feminista francés, subrayando el derecho de las mujeres a no ser agredidas y a que se las respete. EFE/ Guillaume Horcajuelo

EPA1861. BERLÍN (ALEMANIA), 10/01/2018.- La actriz francesa Catherine Deneuve posa durante la rueda de prensa de La Matrona, en la 67 edición del Festival de Cine de Berlín (Alemania) el 14 de febrero de 2017. Deneuve es una de las 100 famosas que ha firmado un manifiesto defendiendo la libertad de los hombres a importunar. El texto ha sido criticado hoy, 10 de enero de 2018, por un grupo feminista francés, subrayando el derecho de las mujeres a no ser agredidas y a que se las respete. EFE/ Guillaume Horcajuelo / GUILLAUME HORCAJUELO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actriu francesa Catherine Deneuve, de 76 anys, va ser hospitalitzada la nit de dimarts a dimecres en un «estat greu» que necessita exàmens en profunditat, va informar la premsa gal·la.

Segons el diari ‘Le Parisien’, Deneuve va ingressar en un centre de la capital francesa durant la passada nit després de patir una indisposició.

L’estat de l’actriu, una icona indiscutible del cine francès, és conseqüència d’una acumulació de fatiga motivada per una «agenda sobrecarregada», va indicar el canal BFMTV.

Notícies relacionades

Deneuve treballa des del mes d’octubre a la regió de París en el rodatge de la nova pel·lícula d’Emmanuelle Bercot, ‘De son vivant’, i acaba d’estrenar ‘Fête de Famille’, de Cédric Kahn.

A més d’encadenar un rodatge amb un altre, Deneuve, la imatge del qual està igualment lligada a la moda francesa per l’estreta relació que va mantenir amb el dissenyador Yves-Saint Laurent, manté el mateix ritme intens en els esdeveniments públics de la capital, com la Setmana de la Moda.