2 i 3 d'octubre

Elton John actuarà al Sant Jordi l'any que ve en la seva gira de comiat

Els concerts s'emmarquen en el 'tour' 'Farewell yellow brick road' que la icona del pop britànic va iniciar als Estats Units fa un any

Elton John performs on stage during Montreux Jazz Festival, as part of his Farewell Yellow Brick Road Tour, Switzerland June 29, 2019. REUTERS/Denis Balibouse

Elton John performs on stage during Montreux Jazz Festival, as part of his Farewell Yellow Brick Road Tour, Switzerland June 29, 2019. REUTERS/Denis Balibouse / DENIS BALIBOUSE (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elton John actuarà al Palau Sant Jordi amb dues úniques nits memorables a Barcelona, l’octubre de l’any que ve, concretament els dies 2 i 3. Les entrades per assistir als concerts estaran a la venda a partir del dia 10 a livenation.es, Ticketmaster i El Corte Inglés.

Després de més de 50 anys de carrera el cantant britànic s’acomiadarà el 2021 dels escenaris, amb una gira que va començar fa tres anys.

La gira ‘Farewell yellow brick road’ va començar el setembre del 2018 als Estats Units, i ha rebut grans elogis tant de la crítica com dels fans. La gira consisteix en més de 350 concerts durant tres anys a través de cinc continents, i arribarà a Amèrica del Nord, Europa, Àsia, Amèrica del Sud i Austràlia abans d’arribar a la fi el 2021.

Aquestes dates marcaran l’última gira de la superestrella i el final de més de mig segle a la carretera per a una de les més grans i duradores icones pop.

Pel·lícula, llibre i segells

El 2019 s’ha llançat ‘Rocketman’, una pel·lícula de fantasia musical basada en la vida d’Elton. La pel·lícula ha sigut aclamada per la crítica i també ha sigut un gran èxit de taquilla, amb prop dels 200 milions de dòlars de recaptació.

La pròxima autobiografia ‘Me’ d’Elton es publicarà a tot el món el 15 d’octubre.

Notícies relacionades

El setembre del 2019, Royal Mail va emetre un conjunt de 12 segells com a homenatge a Elton per ser un dels artistes musicals més populars i duradors de tots els temps.