RECONEIXEMENT INTERNACIONAL

L'espanyola Julia Madrigal triomfa en els Premis Eisner amb dos guardons

Gabriel Hernández Walta i Ken Niimura completen el trio de guanyadors espanyols dels Oscar del còmic

eb3f36181ac10d1dbbd9 car 1200

eb3f36181ac10d1dbbd9 car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

Tres artistes del còmic espanyol han sortit com a vencedors en els premis Eisner, uns guardons coneguts popularment com els Oscar de l’univers de les vinyetes i que es van entregar a San Diego (EUA) en el marc de la Comic-Con.

L’espanyola Julia Madrigal va ser un dels noms destacats de la vetllada, ja que es va emportar –juntament amb John Allison i Max Sarin– dos Eisner a la millor publicació d’humor i a la millor sèrie regular per ‘Giant Days’.

“Oh, Déu meu”, ha escrit Madrigal a la xarxa social Instagram en una publicació acompanyada per la imatge d’una estatueta dels Eisner.

Distincions per ‘The Vision’ i ‘Umami’

El també espanyol Gabriel Hernández Walta va guanyar el premi a la millor reedició per ‘The Vision’, un reconeixement que va compartir amb Tom King i Michael Walsh. ¡‘The Vision’ es va emportar un altre Eisner!”, va escriure Hernández Walta al seu perfil de Twitter, ja que el 2017 aquest mateix còmic va aconseguir el premi a la millor sèrie limitada.

El tercer guanyador espanyol de la nit va ser Ken Niimura, que es va alçar amb la victòria en l’apartat de millor còmic digital per ‘Umami’. “¡Molt feliç i orgullós de tots els involucrats i els que han recolzat aquest projecte des del principi!”, va dir a Twitter.

50a edició de la Comic-Con

Notícies relacionades

El premi Eisner Spirit, que l’any passat va reconèixer la tasca de la botiga espanyola Norma Còmics de Barcelona, se l’ha portat en aquesta ocasió l’argentina La Revistería Còmics de Buenos Aires.

La Comic-Con, la festa més important de la cultura popular en l’àmbit mundial, celebra aquest any la seva 50a edició, que va començar dijous i que tancarà les portes diumenge.