FESTIVAL DE MÚSICA

Com es pot anar al Primavera Sound 2019 en transport públic

Un servei especial de bus enllaçarà el Fòrum i la plaça de Catalunya les nits del 29 de maig a l'1 de juny

primavera-sound

primavera-sound / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforça l’oferta de transport públic amb motiu del Festival Primavera Sound i posa en funcionament dos serveis nocturns d’autobusos llançadores durant els quatre dies que dura el festival de música, del dimecres 29 de maig al dissabte 1 de juny al recinte del Parc del Fòrum. 

El servei recomanat per TMB és el metro de la línia 4. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum, molt a prop del recinte on es fan els concerts. L’horari del metro és fins a les dues de la matinada els divendres i hi ha servei ininterromput els dissabtes.

Autobús especial Fòrum - plaça de Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Primavera Sound. Parc del Fòrum - Pl. Catalunya” i funcionaran en els següents horaris les nits del 29, 30 i 31 de maig i l’1 de juny:

–Nit del dimecres 29 al dijous 30: de les 22.00 h a la 1.00 h

–Nit del dijous 30 al divendres 31: de les 24.00 h a les 6.00 h

–Nit del divendres 31 al dissabte 1: de les 2.00 h a les 6.00 h

–Nit del dissabte 1 al diumenge 2: de les 2.00 h a les 6.00 h

El bitllet especial per a aquest bus el dispensarà l’organització a la parada d’origen al passeig del Taulat.

A més, una segona llançadora de bus connectarà la zona de restauració principal amb el Primavera Bits, l’espai electrònic del festival a l’altre costat del pont. L’horari de funcionament serà de 20.00 h a 2.15 h els dies 30 i 31 de maig, i a partir de les 19.00 h l’1 de juny.

Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent en la web de TMB.

El Trambesòs

Notícies relacionades

La línia T4 de Trambesòs donarà servei ininterromput des del dijous 30 a les 05.00 h fins al diumenge dia 2 de juny a les 24.00 h. Els tramvies circularan durant quatre dies de manera ininterrompuda entre les estacions de Sant Adrià i Ciutadella.

Els horaris de la línia seran els habituals i, a partir de les dotze de la nit de dijous i de les dues del matí de divendres i dissabte, la freqüència de pas serà de 20 minuts, amb tramvies dobles en el moment en què finalitzin els concerts que encapçalen el cartell.