GIRA CANCEL·LADA

Mick Jagger serà operat del cor aquesta setmana

El líder dels Rolling Stones passarà pel quiròfan a Nova York

Mick Jagger, el juny passat.

Mick Jagger, el juny passat. / REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La misteriosa malaltia que ha obligat a cancel·lar Mick Jagger la seva gira amb els Rolling Stones és una malaltia cardíaca, segons s’ha fet públic aquest dilluns. A Jagger, de 75 anys, li hauran de substituir una vàlvula cardíaca i li hauran de col·locar un stent aquesta setmana en un hospital de Nova York.

Jagger espera recuperar-se completament i podria tornar als escenaris el pròxim estiu, segons el mitjà 'Drudge Report', que ha donat la primícia.

El líder dels Stones ja va haver de retirar-se per problemes de salut per l’estrès que li va produir el suïcidi de la seva nòvia durant 13 anys, la dissenyadora L’Wren Scott, el 2014.

Notícies relacionades

Els Rolling Stones van fer públic la setmana passada que han hagut de posposar la gira prevista pels Estats Units i el Canadà entre el 20 d’abril i el 29 de juny per la malaltia del seu cantant i líder. La formació, però, no va especificar els motius més allà que Jagger necessitava “tractament mèdic”. La gira constava de 17 concerts.

Jagger té vuit fills de cinc dones diferents, dos nets i un besnet i últimament seguia una dieta saludable amb molt d’exercici físic.