VELL ROCKER

Mick Jagger (75 anys) està malalt i necessita tractament mèdic

Els Rolling Stones anuncien que suspenen l'etapa nord-americana de la seva gira 'No Filters'

Mick Jagger, el juny passat.

Mick Jagger, el juny passat. / REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup britànic de rock Rolling Stones ha suspès l’etapa nord-americana de la seva gira ‘No Filters’, amb concerts previstos als Estats Units i el Canadà, perquè el seu cantant, Mick Jagger, necessita “tractament mèdic”.

En un comunicat, el grup explica que els metges de Jagger, de 75 anys, li han indicat que s’ha de tractar i “no pot sortir de gira en aquest moment”, si bé esperen que “es recuperi totalment” de la seva malaltia, que no s’ha especificat.

La banda es disculpa per les molèsties i assegura que qui hagi comprat entrades podrà utilitzar-les quan s’anunciï “pròximament” el nou calendari de concerts.

Per la seva banda, Jagger va lamentar a Twitter la seva indisposició i va dir als seus seguidors: “Odio decebre-us d’aquesta manera”.

Notícies relacionades

“Estic desolat per haver d’ajornar la gira però m’esforçaré molt per tornar a l’escenari tan aviat com sigui possible. Una vegada més, enormes disculpes a tothom”, ha escrit.

Després de finalitzar, a finals de l’any passat, l’etapa europea de ‘No filter’, iniciada el 9 de setembre del 2017, els Rolling Stones es disposaven a realitzar entre l’abril i el juny la segona fase de la gira, amb 17 concerts previstos als EUA i el Canadà.