GIRA IMAGINBANK 2019

Ana Guerra i Cepeda se'n van junts de gira

Els 'extriunfitos' oferiran 16 concerts a Espanya entre el 28 de setembre i el 17 de gener

1f1014fe-1ea7-4254-816d-a8495d9744fb

1f1014fe-1ea7-4254-816d-a8495d9744fb

1
Es llegeix en minuts
Natàlia Queralt

Davant l’expectació d’alguns fans que no han volgut perdre’s l’oportunitat de veure de ben prop els seus ídols a l’ImaginCafé, Ana Guerra i Luis Cepeda han presentat la gira ImaginBank 2019, que els portarà a recórrer 16 ciutats entre el setembre i el gener de 2020. La seva actuació a Barcelona està programada per al 28 de novembre al Palau Sant Jordi.

La complicitat i la il·lusió estan assegurades entre els dos artistes, que es troben en un moment dolç de les seves respectives carreres musicals. Després d’haver arrasant amb ‘Lo malo’ i d’haver aconseguit 5 discos de platí juntament amb Aitana, Ana Guerra ha tret el seu primer disc ‘Reflexión’, que ha assolit el número 1 d’iTunes amb el seu primer single, ‘Bajito’. Per la seva banda,Cepedava treure el seu primer senzill,‘Esta vez’, que es va situar en el primer lloc de les llistes de vendes a Espanya i va publicar el seu àlbum de debut, ‘Principios’, en què consolida el seu estil pop.

Els exconcursants d’‘Operación Triunfo’han coincidit en la voluntat de convidar companys d’OT 2017 i altres artistes per compartir escenari i disfrutar junts de fer el que més els agrada: cantar. Una proposta que ha sigut molt ben rebuda pels fans que han acudit a l’acte. “¿Ja teniu algun nom pensat?”, es va sentir entre el públic. “«La veritat és que aquesta idea se’ns ha acudit ara mateix”, va confessar amb naturalitat la cantant de ‘Lo malo’. A mesura que es vagin acostant les dates, s’aniran revelant més sorpreses. 

Notícies relacionades

La gira, impulsada per ImaginBank, Clipper’s Live i GTS, començarà a València el 28 de setembre i acabarà a Pamplona el 17 de gener. Els clients d’ImaginBank tindran l’oportunitat d’aconseguir un 40% descompte en les entrades i participar en un sorteig per conèixer els artistes en el Meet&Greet organitzat abans de cada concert. A més, podran seguir els concerts en temps real per l’aplicació del banc.

Les entrades per als concerts ja estan a la venda i podin adquirir-se en la pàgina web www.giraimaginbank.com i en exclusiva des de l’aplicació d’ImaginBank.