TRADICIÓ

VÍDEO | Venècia inaugura el seu carnaval amb una desfilada de carrosses aquàtiques

La famosa 'Festa sull'acqua' ('Festa sobre l'aigua') és un espectacle nocturn de carrosses aquàtiques que representen de diverses formes el tema de l'any, la lluna

venecia / periodico

1
Es llegeix en minuts

El carnaval de Venècia, un dels esdeveniments de l’any més esperats per a molts, locals i turistes, ha arribat a la ciutat per acolorir aquest mes de febrer. 

Notícies relacionades

Aquest dissabte, 16 de febrer, es va inaugurar la festa, que s’allargarà unes dues setmanes i que atraurà milers de persones a la ciutat dels canals. Aquest dissabte es va donar el tret de sortida a la gresca amb la tradicional desfilada al Canale di Cannaregio, la famosa‘Festa sull’acqua’ (‘Festa sobre l’aigua’), un espectacle nocturn de carrosses aquàtiques que representen de diverses formes el tema de l’any, la lluna.

L’endemà, diumenge 17, té lloc la segona part del festival venecià sobre l’aigua, que sol tenir lloc al migdia. Després, i amb el carnaval plenament inaugurat, comencen les desfilades com el Mestre Carnival Street Show, una desfilada extraordinària pels carrers de la ciutat que finalitza a la Piazza Ferretto.