TRIBUT A UNA DIVA

Josep Carreras, Jaume Aragall i Josep Pons cantaran en l'homenatge a Montserrat Caballé al Liceu

Destacats estrelles com Plácido Domingo i Juan Diego Flórez participaran via vídeo en la vetllada el pròxim 12 d'abril

zentauroepp45355403 file photo  spanish soprano montserrat caballe performs duri181006100215

zentauroepp45355403 file photo spanish soprano montserrat caballe performs duri181006100215 / Victor Fraile

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim 12 d’abril el Liceu oferirà un gran homenatge a l’enyorada Montserrat Caballé, morta el 6 d’octubre passat. Destacats figures de la lírica com Josep Carreras, Jaume Aragall, Joan Pons, Paata Burchuladze i María Gallego i també grans artistes de la música lleugera com Al Bano, gran amic de Montserrat Caballé amb qui va treballar en diverses ocasions. Altres estrelles com Plácido Domingo, Riccardo Muti, Zubin Mehta, Roberto Alagna o Juan Diego Flórez entre d’altres, seran presents també oferint els seus testimonis gravats en vídeo. Les entrades estaran disponibles a partir del de febrer, a partir de les 10 del matí al web del Liceu https://www.liceubarcelona.cat/caballe. Els abonats del Liceu tindran preferència. Podran adquirir-les entre l’1 i el 3 de febrer.  

Televisió de Catalunya i Catalunya Música emetran en directe l’homenatge, que porta per títol ‘El somriure de Montserrat Caballé’. Estarà dirigit escènicament i presentat per Lluís Pasqual, exdirector del Teatre Lliure, amic íntim de la família de la soprano. El director Guillermo García Calvo, al capdavant de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, s’encarregarà de la part musical.

Notícies relacionades

La intenció de l’homenatge és mostrar la cara més humana de l’aclamada cantant i permetre als seus admiradors conèixer altres aspectes de l’artista.

Coincidint amb la vetllada, el mateix dia del concert l’Ajuntament de Barcelona atorgarà de forma pòstuma la Medalla d’Or de la Ciutat a Montserrat Caballé al Saló dels Miralls.