RÈCORD

Rosalía, l'artista més escoltada en un dia a Spotify

Les reproduccions dels temes de la cantant barcelonina han augmentat en un 655% des del llançament d''El mal querer', el passat 2 de novembre

undefined45759009 bilbao  spain   november 04   rosalia performs on stage duri181105182350

undefined45759009 bilbao spain november 04 rosalia performs on stage duri181105182350 / Jeff Kravitz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant barcelonina Rosalía ha aconseguit ser l’artista amb més escoltes en un dia a Espanya a Spotify i el seu segon àlbum, El mal querer, també el més demandat en una mateixa jornada, un rècord que tenien abans, respectivament, Ozuna i el disc OT Gala Eurovisión 2017.

Segons ha informat aquest dilluns en una nota el servei de subscripció de música per streaming, les escoltes de Rosalía han augmentat en un 655% des del llançament d’El mal querer, el passat 2 de novembre.

Concert gratuït

El mal querer conté els talls Malamente (un dels grans èxits de l’estiuMalamente ), Pienso en tu mirá i Di mi nombre, entre d’altres, i va ser presentat per la cantant barcelonina en un concert gratuït el passat 1 de novembre a la plaça de Colón de Madrid.

Rosalía ha passat dels 2,3 milions d’oients mensuals a Spotify als 2,6, i dos temes d’aquest disc s’han incorporat al top 5 de Populars d’SpotifyDi mi nombre, que suma més de 2 milions d’escoltes, i Pienso en tu mirá, que ja supera els 18 milions.

Actuació als EMAs de la MTV

Notícies relacionades

L’artista ha protagonitzat aquest diumenge a la nit un dels moments estel·lars de la 25a edició dels Europe Music Awards (EMAs) de la MTVEurope Music Awards MTV, que s’han celebrat a Bilbao. La cantant no va poder no emportar-se el premi a Millor artista local (que va anar a parar als indies èpics Viva Suecia), però es va guanyar el públic de carrer: va aparèixer per la porta posterior d’un camió, entonant una part de De aquí no sales, per després brodar una massiva Malamente al costat de vint-i-tantes ballarines de vestimenta futurista, informa Juan Manuel Freire.

Les palmes i els ‘¡tra tra!’ també els posava el públic, amb una passió esclaridora. Ja és sobrer dir-ho, ho llegim unes quantes vegades cada dia, però una nova estrella ha nascut.