LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ

C. Tangana demana perdó per injuriar el Rei: "La meva mare em va ensenyar que no has d'insultar"

"El rei soc jo, el rei és un 'gilipolles', la mare del rei em menja els collons", va dir el raper

c-tangana

c-tangana

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El raper C. Tangana recula després d’injuriar la Corona Reial: el músic Antón Álvarez Alfaro ha decidit disculpar-se a través d’Instagram després de dir que la monarquia és "un robatori" i "terrorisme", en una roda de premsa prèvia al Primavera Sound.

El cap de setmana passat, en una roda de premsa conjunta amb Bad Gyal i Young Beef, Tangana va ser molt crític amb la direcció de l’Estat: "El rei soc jo, el rei és un ‘gilipolles’, la mare del rei em menja els collons, la que ara anomenen reina era una presentadora de la tele, i això és el que continua sent per a mi, i que em posin a mi també a la presó que marxaré a Bèlgica per parlar-los des d’allí", va explicar amb referència a Valtonyc.

Les seves paraules van ser àmpliament recollides per la premsa i, davant d’aquest eco mediàtic, Tangana va acabar publicant un text al seu 'stories' de la xarxa social en què sol·licitava el perdó de la seva mare: "Avui com molts diumenges he anat a menjar a casa de la meva mare. [...] Ella aguanta els disgustos que li dono davant de tot Espanya [...] No sé si alguna vegada heu sortit en tots els mitjans de comunicació del vostre país insultant un rei, però és una situació que a una mare definitivament no li agrada. D’una banda, té por que et posin a la presó, i de l’alta, has deixat en evidència tota l’educació que ella t’ha donat". 

Segons aquesta disculpa, el pitjor insult que va poder fer va ser el que anava dirigit a la mare del monarca: "... Això d’enviar a la mare de no sé qui que et mengi els collons... be, aquí cada mare es menja el que li surt del pepe, perquè tu qui cony t’has cregut per dir això a la mare de ningú... perquè tu no tens ni punyetera idea del que ha de passar una mare i a veure si a tu t’agrada quan a mi em manen menjar-me allò i allò altre", analitza.

Notícies relacionades

"Fa temps que he acceptat els insults com a part de la meva vida artística, però és veritat que a ningú no li agrada que es caguin en la seva mare", explica. "La meva mare em va ensenyar que no has d’insultar perquè a tu no t’agrada que t’insultin, perquè aquí tots som iguals i perquè la teva dignitat no està per sobre de la de ningú". Finalment, i amb referència a Valtonyc, assenyala que li sembla "una collonada que per [...] insultar un rei hagi de tenir por d’anar a la presó".

"De segur que hauré de demanar disculpes a la meva mare davant de tot Espanya, potser he de demanar disculpes a totes les mares en general..." sentencia, abans de deixar clar que "aquí el rei" és ell: "Qualsevol altre que vulgui posar la seva dignitat per sobre de la meva pot anar llepant-me el cul mentre cago".