Enrenou a les xarxes

Aquesta és la relliscada masclista d'Arturo Valls als premis Goya 2018

El presentador va dir que les reivindicacions feministes "marejaven" i que no era el dia per reclamar els drets de les dones en el cine

Arturo Valls es desmarca de la reivindicació feminista: No s’ha de marejar  / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La polèmica a la gala dels premis Goya 2018 ha vingut de la mà del presentador Arturo Valls després de declarar a l'alfombra vermella: "M'agradaria que es parlés més de cine i no marejar amb altres temes", en referència a la reivindicació feminista. Les seves paraules li van suposar, ràpidament, nombroses crítiques a les xarxes socials.

Tot va començar després de la pregunta d'un periodista: "¿Creus que és una nit per reivindicar?”. Aquesta va ser la resposta: “Jo la veritat és que… crec que no. Crec que m'agradaria que es parlés més de cine, que parléssim de cine i, en qualsevol cas, dels problemes que té el cine. No em sembla l'aparador per tractar altres temes. M'agradaria parlar de les pel·lícules, dels actors, de la feina dels actors, potser del que costa produir una pel·lícula avui dia a Espanya… però no marejar amb altres temes, perquè al final es desvirtuen una mica els missatges i els discursos. Crec que hi ha altres llocs per reivindicar aquesta mena de coses”.

Notícies relacionades

No va trigar a muntar-se un gran enrenou a les xarxes.

També n'hi ha que el recolzen: