cine espanyol

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla presentaran la gala dels Goya 2018

El duo còmic d'Albacete relleva l'actor Dani Rovira

reyes

reyes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla presentaran la gala dels premis Goya 2018. El duo de còmics d'Albacete conduirà la 32 edició de la festa del cine espanyol, que se celebrarà el 3 de febrer al Madrid Marriott Auditorium Hotel. Així ho ha confirmat l'Acadèmia del Cine aquest dijous, un dia després de conèixer els nominats als guardons. D'aquesta manera, Reyes i Sevilla rellevaran l'actor Dani Rovira, que ha presentat les dues últimes edicions dels premis. Els còmics van saltar a la fama amb programes com 'La hora chanante' i 'Muchachada Nui', o sèries com 'Museo Coconut'.   

Aquesta no serà la primera vegada que Reyes i Sevilla participen en la cerimònia del cine espanyol. El 2009 i el 2014 ja van intervenir en la gala amb esquetxos en què també van participar altres humoristes de l'univers 'chanante', com Julián López i Carlos Areces.

(Albacete, 1978) seran els conductors de la 32 edició dels Premis Goya, que se celebraran al Madrid Marriott Auditorium Hotel dissabte que ve 3 de febrer. Els còmics, que van saltar a la fama amb programes com L'hora chanante i Muchachada Nui i sèries com Museu Coconut, asseguren que “volem ser fidels al nostre humor”.

Notícies relacionades

El món del cine no és ajeno als manxecs, puesto que Joaquín Reyes ha participat en títols com Spanish movie i Promoció fantasma, de Javier Ruiz Caldera, Tensió sexual no resolta, de Miguel Ángel Lamata, 0 Cos d'elit, de Joaquín Mazón, 2016; per la seva part, Ernesto Sevilla ha aparegut en Pagafantas, de Borja Cobeaga, Campament Flipy, de Rafa Parbus, Torrente 4, de Santiago Segura o Embarassats, de Juana Macías.

No serà la primera vegada que els humoristes participin en la gran cerimònia del cine espanyol. Ja van intervenir, junto a col·laboradors habituals de l'univers ‘chanante’ com Julián López i Carlos Areces, en les galas de 2009, presentada per Carmen Machi, i de 2014, presentada per Manel Fuentes. Ara seran els encarregats de posar-se al frente de la cerimònia, algo que “jo desitjava, de fet en alguna entrevista lo havia dit”, comenta Reyes. “Em llamó Joaquín i em va donar la notícia. ¿Què et semblaria si presentéssim els Goya? I jo vaig dir: a tope”, secunda Sevilla.