Daniel Craig, per cinquena vegada en el paper de Bond

L'actor tornaria a encarnar l'agent 007 i Adele podria repetir amb la banda sonora de la saga, segons la premsa britànica

TV1 ’Sherlock Holmes: el signe dels quatre’ / periodico

TV1 ’Sherlock Holmes: el signe dels quatre’
zentauroepp31704163 icult daniel craig james bond170710130342

/

1
Es llegeix en minuts

S'ha especulat amb Michael Fassbender, Orlando Bloom, Hugh Jackman i fins i tot amb una versió femenina amb Gillian Anderson, però sembla que finalment tornarà a ser Daniel CraigDaniel Craig, de 48 anys, qui, per cinquena vegada, s'enfundaria en el paper de James Bond. L'actor, que va interpretar 007 per última vegada a ‘Spectre’, estrenada el novembre del 2015, segons avança el diari britànic ‘The Mirror’, hauria decidit tornar a ser el llegendari agent creat per l'escriptor Ian Fleming el 1952.    

Notícies relacionades

El diari apunta a fonts fiables segons les quals Craig, que durant la promoció de ‘Spectre’ s'havia mostrat reticent a tornar al paper de Bond (fins i tot va dir que abans es "tallaria les venes"), hauria finalment canviat d'opinió i acceptat la proposta de la productora Barbara Broccoli per continuar en la rendible franquícia.

La pel·lícula podria tornar a comptar per a la banda sonora amb Adele, que havia aconseguit un Oscar, un Grammy i un Globus d'Or per la de ‘Skyfall’. “Craig i Adele junts són l'equip guanyador, l'opció definitiva, la font dels diners”, hauria dit a ‘The Mirror’ una font anònima pròxima a la productora, que afegeix que en les oficines de Bond “tots tenen clar que Craig serà el nou 007” i "pel que fa a Adele, li va encantar ser part de Bond, per la qual cosa els signes són positius".