TRES CANÇONS PREGRAVADES

Bruno Mars decep els seus fans en una festa a Barcelona

El cantant va arribar tres hores tard per oferir només una brevíssima actuació a base de 'playbacks' a la discoteca Opium

EMA101. Rotterdam (Netherlands), 06/11/2016.- US singer Bruno Mars (C) performs at the MTV Europe Music Awards (EMAs) 2016 at the Ahoy Rotterdam, in Rotterdam, Netherlands, 06 November 2016. (Países Bajos; Holanda) EFE/EPA/REMKO DE WAAL

EMA101. Rotterdam (Netherlands), 06/11/2016.- US singer Bruno Mars (C) performs at the MTV Europe Music Awards (EMAs) 2016 at the Ahoy Rotterdam, in Rotterdam, Netherlands, 06 November 2016. (Países Bajos; Holanda) EFE/EPA/REMKO DE WAAL / REMKO DE WAAL (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Bruno Mars, que aquest divendres recala al Sant Jordi amb el seu 24K Magic Tour, va decebre els seus fans, la majoria gent jove, que dimecres a la nit van omplir la discoteca Opium per presenciar la seva primera aparició a Barcelona. El cantant hawaià va arribar tres hores tard i va pujar a l'escenari sense ganes de deixar sentir la seva veu, ja que va recórrer al 'playback' en la seva fugaç actuació, en què va oferir només tres dels seus grans èxits (i l'últim ni tan sols el va acabar).

Davant els innombrables xiulets i protestes del públic, el discjòquei que es va quedar al capdavant de la sessió va explicar als assistents que Mars tenia un "bon motiu" per abandonar-los: "Volia fer l'amor".  

DE 30 A 300 EUROS

Les entrades per presenciar l'aparició de Mars s'havien posat a la venda a un preu de 30 euros, tot i que els que van voler accedir a la 'zona vip' van arribar a pagar fins a 300 euros.

Notícies relacionades

Bruno Mars ja va protagonitzar uns fets similars abans del seu concert a Madrid de dilluns passat. L'artista hawaià no sembla prendre's gaire seriosament aquestes oportunitats per contactar amb el públic d'una manera més directa i pròxima.   

Després de la decepció del preconcert a la sala de la Barceloneta, els fans esperen que almenys sí que valgui la pena el seu concert al Palau Sant Jordi, per al qual les entrades es van esgotar en dues hores.