Bruno Mars llança el primer tema del seu tercer disc, '24K Magic'

La resta de l'àlbum arribarà el 18 de novembre

 

  / KEVIN C. COX

1
Es llegeix en minuts

Bruno Mars ha llançat aquest divendres el primer senzill del seu tercer disc d'estudi, que es difondrà el 18 de novembre. El tema '24K Magic' (24 quirats de màgia) ja està disponible en tots els mitjans de difusió digital habituals. "Li podeu dir el meu primer single, però jo prefereixo dir-li la invitació a la festa", ha escrit a les seves xarxes socials el músic nord-americà guanyador de quatre Grammy.

L'artista ja ha compartit el tema a través dels seus comptes a les xarxes socials. En el videoclip, Mars apareix arribant a Las Vegas amb el seu jet particular, llançant-se a una festa boja en molt bona companyia.

/p>

Notícies relacionades

Per tot això, el tercer disc de Mars constitueix un dels àlbums més esperats d'aquest any i una de les grans apostes de la seva discogràfica, que ha mantingut un gran secretisme al voltant d'aquest projecte, del qual només ha transcendit la col·laboració del productor Skrillex (gran artífex al seu torn de l'àlbum 'Purpose', de Justin Bieber, publicat recentment), informa l'agència Efe.

Ja han passat quatre anys des que el hawaià va llançar el seu treball anterior, 'Unorthodox Jukebox', que va acabar com el quart àlbum més venut a tot el món el 2013, any en què Mars també va ser distingit com a artista de l'any per la revista especialitzada 'Billboard'.