ESTRENA AL NOVEMBRE

Primer vídeo de Penélope Cruz com 'La reina de España'

Fernando Trueba reprendrà al novembre els personatges de 'La niña de tus ojos'

La reina dEspanya / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ja es poden veure les primeres imatges de la nova pel·lícula de Fernando Trueba. Amb un planter que inclou, entre altres, Penélope Cruz, Antonio Resines, Jorge Sanz, Santiago Segura, Loles León Rosa Maria Sardà, el cineasta tornarà als cines el 25 de novembre amb 'La reina de España', cinta que segueix els passos dels personatges de 'La niña de tus ojos' 18 anys després.  

En el repartiment també hi figuren Neus Asensi, Jesús Bonilla, Javier Cámara, Chino Darín, Ana Belén, el director Arturo Ripstein i els actors internacionals Mandy Patinkin ('Homeland'), Clive Revill ('Avanti!') i Cary Elwes ('La princesa promesa').

 A 'La reina de España', Penélope Cruz torna a interpretar el paper protagonista de 'La niña de tus ojos', Macarena Granada, que, convertida en una gran estrella de Hollywood, torna a casa per incorporar-se, en el paper d'Isabel la Catòlica, a un dels increïbles rodatges que van venir a filmar els americans a partir del 1956, una vegada acabat el bloqueig internacional a la dictadura.

Al saber-ho Blas Fontiveros (Antonio Resines), que no havia tornat a Espanya des que se'n va anar a dirigir 'La niña de tus ojos' 18 anys enrere, decideix tornar i trobar-se amb alguns dels seus vells amics. La seva arribada desencadena una sèrie d'esdeveniments que posaran a prova el rodatge de la superproducció.

"NO ÉS UNA SEQÜELA"

Notícies relacionades

Segons Trueba, aquesta pel·lícula “neix del meu desig de fer una comèdia i de continuar amb la història d'uns personatges que no em deixaven en pau, que volien seguir al meu cap. Però no considero que sigui una seqüela o una segona part, perquè no explica la mateixa història: com va fer Dumas amb els mosqueters, només he pretès reunir 18 anys després uns personatges que m'han acompanyat tot aquest temps. I d'aquesta manera, parlar de l'ofici del cine amb tota la humilitat del món i homenatjar la seva gent, els seus tècnics i actors...”.

'La reina de España', una producció de Trueba PC i Atresmedia Cine, es va rodar al llarg de més de 10 setmanes en diferents localitzacions de Madrid i Budapest.