SEGONS 'BILLBOARD'

Eagles of Death Metal actuarà a París amb U2

El grup que tocava a Bataclan quan van tenir lloc els atemptats s'unirà a la banda de Bono en el seu concert de diumenge o de dilluns a la capital francesa

Eagles of Death Metal, durant la seva actuació a la Bataclan abans de l’atac terrorista.

Eagles of Death Metal, durant la seva actuació a la Bataclan abans de l’atac terrorista. / AFP / MARION RUSZNIEWSKI

1
Es llegeix en minuts

Eagles of Death Metal, el grup nord-americà de rock que actuava a la sala Bataclan de París en el moment dels atemptats terroristes del 13 de novembre, s'unirà a U2 durant el concert de la banda irlandesa a la capital francesa, aquest diumenge, 6, o dilluns, 7 de desembre, abans de reprendre al febrer la gira que tenia prevista, segons ha informat la revista 'Billboard'.

Els rockers californians "s'uniran a U2 per a la cançó final a l'AccordHotels Arena de París, i Eagles of Death Metal reprendran el febrer del 2016 la seva gira europea interrompuda", ha detallat aquest divendres la revista americana especialitzat, citant una font anònima.

El grup irlandès U2, com molts altres artistes, va optar també per suspendre els seus concerts previstos després dels atemptats.

La banda liderada per Bono finalment actuarà aquest diumenge i dilluns a París. Eagles of Death Metal participaran en un d'aquests dos concerts a l'AccorHotels Arena, abans conegut com el Palais Omnisports de Paris-Bercy, segons 'Billboard', que no ha especificat la data concreta.

ACTUACIÓ A BARCELONA I MADRID

Notícies relacionades

Eagles of Death Metal actuaven a la sala Bataclan de París el 13 de novembre en el moment de l'atemptat que va costar la vida a 90 persones. Repatriats immediatament als Estats Units, els músics van decidir anul·lar la seva gira europea, que incloïa un concert el 8 de desembre a la sala Apolo de Barcelona i el 9 a la Joy Estava de Madrid..

"Vull ser la primera persona a tocar a Bataclan quan reobri les portes", va dir el cantant Jesse Hughes en una entrevista a la revista digital 'Vice', on prometia tornar a París. Josh Homme, cofundador de la banda californiana, estarà a l'escenari amb el retorn d'Eagles of Death Metal a la capital francesa, segons 'Billboard'. Nick Alexander, el responsable de marxandatge del grup de rock, i tres companys de la companyia discogràfica, Thomas Ayad, Marie Mosser i Manu Pérez, van morir en l'atac terrorista a Bataclan.