PETICIÓ A RITME DE ROCK

Mil músics toquen junts 'Learn to fly' de Foo Fighters a Itàlia

La banda dels EUA es compromet a actuar a Cesena arran de l'original reivindicació perquè visitin la ciutat

1.000 músics toquen ’Learn to fly’ de Foo Fighters per demanar que visitin Cesena en la seva gira europea. / YOUTUBE / ROCKIN1000

1.000 músics toquen ’Learn to fly’ de Foo Fighters per demanar que visitin Cesena en la seva gira europea.
Dave Grohl va agrair el gest de ’Rockin 1000’ i va anunciar que els Foo Fighters visitaran Cesena.

/

1
Es llegeix en minuts
ORIOL ROJAS / BARCELONA

Fins a 1.000 músics s'han reunit a la ciutat de Cesena (Itàlia) per tocar la cançó 'Learn to fly' de Foo Fighters. La iniciativa, organitzada per Rockin 1000, ha tingut com a objectiu demanar a Dave Grohl i als Foo Fighters que visitin la ciutat en la seva pròxima gira europea, en què també passaran per Barcelona

L'acte ha sigut tot un repte musical, ja que ha comptat amb la dificultat de fer tocar mil músics una mateixa cançó a l'uníson i compassats amb la precisió d'un metrònom.

Amb les bateries al centre, envoltats pels baixistes, guitarristes i cantants, i conduïts per un director d'orquestra, interpreten a la perfecció aquest popularíssim tema de la banda de rock, que pertany al disc 'There is nothing left to lose' estrenat el 1999

MÉS DE 17 MILIONS DE REPRODUCCIONS 

El vídeo ha sigut tot un èxit a les xarxes socials i ara ja acumula més 17 milions de reproduccions a Youtube. Ha tingut tanta repercussió social que el mateix Dave Grohl ha emès un comunicat a Facebook.

En la resposta, el líder dels Foo Fighters es dirigeix als components de Rockin 1000 parlant en italià i els agraeix el "bellíssim gest" que han tingut amb la banda. A més anuncia que molt aviat ell i els Foo Fighters aniran a la ciutat de Cesena per oferir un concert per a tots els seus fans.

Notícies relacionades

Els Foo Fighters van haver de cancel·lar diversos concerts quan Dave Grohl es va trencar la cama actuant en directe al mes de juny. 

La banda visitarà Europa en la seva gira de presentació del nou disc, 'Sonic Highways', i passarà per Barcelona el 19 de novembre, on actuarà al Palau Sant Jordi.  

Temes:

Foo Fighters