VENDA D'ENTRADES

Entrades Raimon - Barcelona - 03/12/2015

entrades.elperiodico.cat és el punt de venda oficial per al concert que celebrarà Raimon a l'Auditori amb motiu del seu 75è aniversari

Raimon celebrarà el seu 75è aniversari amb un recital antològic.

Raimon celebrarà el seu 75è aniversari amb un recital antològic. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

 

Raimon compleix 75 anys el 2 de desembre d'aquest any. Un dia després, a l’Auditori, el de Xàtiva ho celebrarà amb el públic de Barcelona amb un concert antològic.

Raimon (Xàtiva, 1940) oferirà una selecció dels tems més destacats de la seva carrera. En el repertori no faltessin cançons com ‘Diguem no’, ‘Jo vinc d’un silenci’‘Com un puny’ o ‘Al vent’, que és poden considerar himnes d'una generació. Presentarà també temes de recent creació i no faltaran homenatges a poetes com Ausias March, Roís de Corella, Jaume Roig o Salvador Espriu dels quals Raimon interpretarà poemes musicats per ell mateix. El cantant de Xàtiva celebrarà els seus 75 anys envoltat a l'escenari pels músics que habitualment l'acompanyen: Miguel Blasco i Joan Urpinell a la guitarra; Pau Domènech, clarinet; i Fernando Asserena amb el contrabaix. 

Notícies relacionades

El concert començarà a les nou del vespre i el preu de les entrades oscil·la entre 20 i 38 euros en funció de la localització.

Entra a entrades.elperiodico.cat i no et quedis sense el que promet ser un concert històric.