CURIÓS 'LOOK'

Sonia Monroy es cola als Oscars vestida amb la bandera d'Espanya

L'ex Sex Bomb aixeca un gran enrenou a les xarxes al publicar unes fotos seves a l'alfombra vermella

Sonia Monroy, a l’alfombra vermella dels Oscars amb el seu vestit de la bandera espanyola.

Sonia Monroy, a l’alfombra vermella dels Oscars amb el seu vestit de la bandera espanyola. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts
RICARD CARDONA / BARCELONA

La 'ressaca' de la gala dels Oscarsgala dels Oscars ha deixat una peculiar protagonista que ha revolucionat les xarxes. Aquesta no és una altra que l'exSex Bomb Sonia Monroy. La popular actriu i cantant s'ha convertit en 'trending topic' al publicar unes fotos seves vestida amb un curiós vestit fet amb la bandera espanyola mentre trepitjava l'alfombra vermella dels Oscars.

Segons explica Monroy en els seus perfils de les xarxes socials, va ser expulsada de la 'red carpet' per anar vestida amb la bandera espanyola. Aquest 'look' estava basat en unes suggerents transparències i una gran bandera pàtria, així com una voluminosa flor vermella als cabells.

Sonia Monroy se suma a la moda del 'DIY' ('Do It Yourself') ja que, segons explica, s'ha fet ella mateixa aquest peculiar vestit.

 

REPETEIX A L'ALFOMBRA VERMELLA

El cert és que no és la primera vegada que Sonia Monroy aconsegueix colar-se en l'alfombra més exclusiva del cine. L'any 2013 l'espanyola també va estar present a la gala dels Oscars, tot i que en aquest cas amb un vestit més tradicional.

Notícies relacionades

Si bé algunes de les imatges corresponen a la preparació oficial de la gala de dissabte, en altres sí que podem veure Monroy trepitjant la mateixa alfombra que les grans estrelles del cine. Falta saber fins a quin punt la seva presència a la passarel·la estava prevista o va ser una foto puntual per cridar l'atenció a les xarxes. Si és així, ha complert el seu objectiu.