OSCAR 2015

El 'moment calçotets' de Neil Patrick Harris

El presentador de la gala ha cantat, ha ballat i ha fet bromes sobre Hollywood i el racisme

Neil Patrick Harris, en calçotets a la gala dels Oscars 2015 / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Tant si l'estimes com si l'odies, Neil Patrick Harris ha demostrat que és un dels presentadors de la gala dels Oscars més complets de la història; ha cantat, ha ballat, ha fet bromes i fins i tot ha sortit en calçotets a l'escenari, un dels moments de la nit i tema arxicomentat a les xarxes socials.

L'actor, de 43 anys, ha obert la gala amb un joc de paraules sobre el racisme Hollywood. "Aquesta nit honrarem els millors de Hollywood i els més blancs ('whitest'), perdó, els més brillants ('brightest'). Era un comentari a les crítiques a l'Acadèmia per no incloure en les seves nominacions cap actor negre per primera vegada en molts anys.

Notícies relacionades

Després d'un número musical en què ha cantat i ha ballat, en un tribut a la màgia del cine, Harris ha volgut homenatjar 'Birdman', i ho ha fet sortint a l'escenari en calçotets i mitjons i afirmant: "La d'actor és una noble professió".

A Espanya, l'última gala dels Goya també va tenir el seu 'moment calçotets' quan el presentador, Dani Rovira, va sortir en roba interior a l'escenari.

Temes:

Oscars