SEGONS 'HOLLYWOOD REPORTER'

McDonald's tindrà la seva pel·lícula, 'The founder'

John Lee Hancock relatarà la història de la franquícia de restaurants de menjar ràpid i la del seu fundador, Ray Kroc

El logo d’un dels restaurants McDonalds, a Chicago.

El logo d’un dels restaurants McDonalds, a Chicago. / JEFF ROBERSON (AP)

1
Es llegeix en minuts

La història de McDonald's saltarà a la gran pantalla. Ho farà en una pel·lícula titulada 'The founder' i que, dirigida per John Lee Hancock ('The Blind Side'), relatarà l'origen de la franquícia de restaurants.

Segons informa 'The Hollywood Reporter', John Lee Hancock està en negociacions per fer-se càrrec d'aquesta cinta que defineix com una pel·lícula a mig camí entre 'La xarxa social' i 'Pozos de ambición' per relatar com es va fundar l'imperi McDonald's.

El guió de 'The founder' anirà a càrrec de Robert Siegel ('Big fan') i relatarà la història real de Ray Kroc, un venedor d'Illinois que els anys 50 es va trobar amb Mac and Dick McDonald, que regentaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia.

VELOÇ SISTEMA

Kroc va quedar impressionat pel veloç sistema implantat pels germans per fer el menjar i va veure el potencial de la franquícia. La pel·lícula relatarà com va maniobrar per llançar l'empresa dels germans McDonald i crear un imperi de mil milions de dòlars.

'Variety' ja apunta a possibles protagonistes per a la pel·lícula i informa que Tom Hanks va ser temptat per al paper de Ray Kroc, encara que va rebutjar-lo. També sona el nom de Michael Keaton, al qual aviat veurem en l'aclamada 'Birdman'.

MCDONALD'S JA VA SER PROTAGONISTA

Notícies relacionades

L'últim treball de Hancock va ser 'Saving Mr. Banks', la història de com Walt Disney va intentar fer la cort a PL Travers, una cinta protagonitzada per Tom Hanks i Emma Thompson.

No serà la primera vegada que la popular cadena de menjar ràpid sigui protagonista d'una pel·lícula. En la ment de tots hi ha 'Super size me', aquell peculiar documental en què Morgan Spurlock va mostrar què li passava al seu cos menjant només i únicament a McDonald's tres vegades al dia durant tot un mes.