'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo' recapta 1,4 milions d'euros en el seu primer cap de setmana

La pel·lícula va quedar en segona posició del rànquing, al davant d''Els pingüins de Madagascar' i al darrere de 'Los juegos del hambre: Sinsajo-Parte 1'

Fotograma de Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo’

Fotograma de Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo’ / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

'Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo' va ser el film d'animació més vist a Espanya aquest cap de setmana. La pel·lícula es va estrenar divendres en dues versions, la normal i la 3D. La seva recaptació va arribar als 1,4 milions d'euros, al davant d''Els pingüins de Madagascar', un altre film d'animació creat per Dreamworks, amb 1,2 milions d'euros. El públic tenia interès per veure el film de Javier Fesser, que, per primera vegada, en lloc d'actors trasllada els dibuixos de Francisco Ibáñez a la gran pantalla. 

Malgrat l'èxit de taquilla, la parella d'antiherois no va poder batre el gran rival que suposa 'Los juegos del hambre: Sinsajo-Parte 1', tercera entrega d'una popular saga juvenil estrenada la setmana anterior. El film protagonitzat per Jennifer Lawrence va recaptar 2,3 milions d'euros aquest cap de setmana. L'última pel·lícula inspirada en la saga de ciència-ficció de Suzanne Collins actualment regna a la taquilla a nivell mundial.

Temes:

Mortadel·lo